Ніжне філе і хрусткий бекон створюють гармонійне поєднання текстур, яке доповнює смачний соус із куркумою та паприкою.
Ця страва підійде як для застілля, так і для простої домашньої вечері. Смак і вигляд равлики на шпажках мають неперевершений, тому припадуть до душі і гостям, і вашим домашнім. Про те, як приготувати курку цим оригінальним способом, розповів сайт "Один факт".
Проріжте філе навпіл і розгорніть половинки. Розріжте м'ясо на довгі скибочки завширшки 3–4 см. Викладіть їх на дошку, накрийте харчовою плівкою і відбийте. Посоліть і поперчіть відбите філе. Ретельно розітріть по м'ясу подрібнений часник.
Наріжте бекон на максимально тонкі слайси. На скибочки курячої грудки викладіть шматочки бекону і загорніть рулетиком. Курка має опинитися зовні, а бекон — усередині.
На попередньо вимочені у воді шпажки нанизайте по 3–4 рулетики. Змішайте рослинну олію із соєвим соусом, додайте спеції та сік лимона. Усе ретельно перемішайте
Змастіть форму для запікання олією та розмістіть у ній рулетики на шпажках. Змастіть м'ясо соусом і залиште приблизно на 10–20 хвилин, щоб воно замаринувалося.
Випікайте рулетики в духовці за температури 185 ⁰С приблизно протягом пів години. Подавайте до столу в гарячому вигляді, прикрасивши маринованою цибулею або свіжою зеленню.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...