Ніжне філе і хрусткий бекон створюють гармонійне поєднання текстур, яке доповнює смачний соус із куркумою та паприкою.
Ця страва підійде як для застілля, так і для простої домашньої вечері. Смак і вигляд равлики на шпажках мають неперевершений, тому припадуть до душі і гостям, і вашим домашнім. Про те, як приготувати курку цим оригінальним способом, розповів сайт "Один факт".
Проріжте філе навпіл і розгорніть половинки. Розріжте м'ясо на довгі скибочки завширшки 3–4 см. Викладіть їх на дошку, накрийте харчовою плівкою і відбийте. Посоліть і поперчіть відбите філе. Ретельно розітріть по м'ясу подрібнений часник.
Наріжте бекон на максимально тонкі слайси. На скибочки курячої грудки викладіть шматочки бекону і загорніть рулетиком. Курка має опинитися зовні, а бекон — усередині.
На попередньо вимочені у воді шпажки нанизайте по 3–4 рулетики. Змішайте рослинну олію із соєвим соусом, додайте спеції та сік лимона. Усе ретельно перемішайте
Змастіть форму для запікання олією та розмістіть у ній рулетики на шпажках. Змастіть м'ясо соусом і залиште приблизно на 10–20 хвилин, щоб воно замаринувалося.
Випікайте рулетики в духовці за температури 185 ⁰С приблизно протягом пів години. Подавайте до столу в гарячому вигляді, прикрасивши маринованою цибулею або свіжою зеленню.
Копчена скумбрія - справжній делікатес для багатьох українців. Та не всі знають, що такий спосіб приготування може зробити корисну рибу небезпечною для здоров’я, передають Патріоти України. Риба загалом вважається одним із найцінніших продуктів у раціо...
За словами доктора Вільяма Лі, метаболізм не визначається народженням - він стабільний у віці 20–60 років і ним можна керувати. Правильні продукти можуть прискорити метаболізм і допомогти підтримувати здорову вагу. Ось 5 недооцінених продуктів, які рад...