Легкий у приготуванні та чудово смакує: Рецепт рисового пудингу від Яни Беденко

Яна Беденко

Учасниця кулінарного реаліті-шоу "Пекельна кухня" (Новий канал) Яна Беденко поділилася з читачами рецептом страви, яка припаде до смаку і дорослим, і дітям – це рисовий пудинг, зазначають Патріоти України.

Пудинги полюбляють їсти британці, адже вони легкі у приготуванні та чудово смакують на будь-який прийом їжі.

Саме цю страву вирішила приготувати на одному з випробувань "Пекельної кухні" Яна Беденко.

Дітей, які завітали до телересторану реаліті були в захваті від рисового пудингу з індійськими нотками. І він своїм смаком зачарував не лише маленьких гостей, а ще й Алекса Якутова.

Рецепт рисового пудингу

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2
Рисовий пудинг / Фото Смачні історіїІнгредієнти:
Приготування:
  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Розріжте стручок ванілі та вийміть зернятка лезом ножа. Змішайте з кардамоном.
  3. Підсмажте всі спеції на розігрітій сковорідці, щоб вони "випустили" аромат.
  4. Вилийте до спецій кокосове молоко, додайте ще вершків та молока.
  5. Додайте цукор, цедру лайма та перемішайте.
  6. За декілька хвилин додайте рис та доведіть до кипіння. Варіть суміш протягом 5 хвилин.
  7. Перелийте рисову масу в глибокий посуд та додайте жовтки і маскарпоне. Ретельно перемішайте й відправте в жаростійке деко.
  8. Розрівняйте масу ложкою та випікайте в духовці протягом 15 – 20 хвилин за температури 170 – 180 градусів.
  9. Коли скоринка на рисовому пудингу буде золотистого кольору – він готовий. Смачного!

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...