Ліниві пельмені в томатному соку: Простий рецепт неймовірно смачної страви

Цю страву називають по-різному. В інтернеті досить багато під різними назвами, зазначають Патріоти України.

Я ж пам'ятаю, як пах бабусі Назік будинок у Тбілісі, коли вона нам готувала, здавалося б найсмачніша страва, пише Алік Мкртчян:

Тісто

Борошно+вода+щіпка солі.

Тут банально м'яке тісто, що добре розкочується, яке потрібно розкотити 0,2-0,3 см в довгу шириною 20 см смужку.

Фарш

Фарш домашній 1 кг (30% яловичина, 70% свинина).

Цибуля ріпчаста 200 грам.

Сухі, орегано, розмарин, чебрець, за смаком.

Свіжа петрушка та базилік чи кінза, якщо любите.

Сіль, перець, часник, перець запашний, коріандр, мускатний горіх все по щіпці!

Розкатали тісто, розклали рівномірно фарш, скрутили в рулет і нарізали по 5-6 см "трояндочки".

На дно, рослинне масло, виклали трояндочки не туго один до одного, вільно, тому що вони трохи підростуть.

Заливаємо помідорами у власному соку чи томатним соком.

Варити на повільному вогні після закипання 1 годину.

Періодично прокручуючи сковороду, створюючи тиск, щоб змістити їх з місця, щоб не прилипло.

Додайте кип'яченої гарячої води, якщо мало соку.

І пам'ятайте – від аромату фаршу залежить смак страви!

Час приготування – 2 години.

Смачного!

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...