Ліниві пельмені в томатному соку: Простий рецепт неймовірно смачної страви

Цю страву називають по-різному. В інтернеті досить багато під різними назвами, зазначають Патріоти України.

Я ж пам'ятаю, як пах бабусі Назік будинок у Тбілісі, коли вона нам готувала, здавалося б найсмачніша страва, пише Алік Мкртчян:

Тісто

Борошно+вода+щіпка солі.

Тут банально м'яке тісто, що добре розкочується, яке потрібно розкотити 0,2-0,3 см в довгу шириною 20 см смужку.

Фарш

Фарш домашній 1 кг (30% яловичина, 70% свинина).

Цибуля ріпчаста 200 грам.

Сухі, орегано, розмарин, чебрець, за смаком.

Свіжа петрушка та базилік чи кінза, якщо любите.

Сіль, перець, часник, перець запашний, коріандр, мускатний горіх все по щіпці!

Розкатали тісто, розклали рівномірно фарш, скрутили в рулет і нарізали по 5-6 см "трояндочки".

На дно, рослинне масло, виклали трояндочки не туго один до одного, вільно, тому що вони трохи підростуть.

Заливаємо помідорами у власному соку чи томатним соком.

Варити на повільному вогні після закипання 1 годину.

Періодично прокручуючи сковороду, створюючи тиск, щоб змістити їх з місця, щоб не прилипло.

Додайте кип'яченої гарячої води, якщо мало соку.

І пам'ятайте – від аромату фаршу залежить смак страви!

Час приготування – 2 години.

Смачного!

Такою далеко не в кожному ресторані посмакуєш: Рецепт багатошарової піци з ковбасою та стегенцем (відео)

вівторок, 25 січень 2022, 0:29

Як порадувати рідних гарячою піцою, не замішуючи тіста і не вдаючись до послуг служби доставки? Відповідь це питання знають фудблогери каналу Шеф-кухар, зазначають Патріоти України. Пропонується не просто замінити тісто готовими коржами-тортильями, але...

Не черствіють кілька днів: Рецепт ароматних булочок-бріошів, в магазині таких не купити

понеділок, 24 січень 2022, 23:14

Інгредієнти:. Додатково:. Важливо: усі інгредієнти повинні бути холодними! Спосіб приготування:. 1. Дріжджі залити теплим молоком. Додати 1 ч. л. цукру та 2 ст. л. борошна. Перемішати та залишити на 10 хвилин. 2. Решту борошна змішати з цукром та сіллю...