Сациві - це соус, який однак вважають повноцінною стравою та зазвичай подають із куркою. У страви є багато інгредієнтів, проте її можна спростити та прискорити. Звичайно, поціновувачі класичної грузинської кухні можуть обуритися цією версією страви, але вона виходить смачною та апетитною, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Відваріть курку та охолодіть її. Зніміть м'ясо з кісток і крупно наріжте.
2. Наріжте кінзу, часник і подрібніть горіхи. Змішайте все це з куркою.
3. Заправте страву приготованим раніше майонезом, прикрасьте горіхами й зеленню та подавайте.
4. За бажанням, підігрійте всю страву чи запечіть її протягом 5-10 хвилин. Смачного!
Полуниця — одна з найулюбленіших ягід весни та літа, багата на вітаміни й антиоксиданти. Але, як і будь-який продукт, вона підходить не всім.передають Патріоти України. Ось детально: кому не можна їсти полуницю, на що звернути увагу та що корисного вон...
Запечена качка – не така вже й рідкісна страва на святковому столі. Але цей рецепт особливий, тому сподіваємося, що він стане гідним доповненням до вашого меню. Спробуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:Качка – 1 шт.Яблука – 2-3 шт.Курага – 50...