Лінивий сациві: Швидкий рецепт популярної грузинської страви із курятини

Сациві - це соус, який однак вважають повноцінною стравою та зазвичай подають із куркою. У страви є багато інгредієнтів, проте її можна спростити та прискорити. Звичайно, поціновувачі класичної грузинської кухні можуть обуритися цією версією страви, але вона виходить смачною та апетитною, зазначають Патріоти України.

Рецепт лінивого сациві

Інгредієнти:

  • близько 1 кг курки (можна тушку або курячі стегна)
  • 1 часник
  • 200 г волоських горіхів
  • пучок кінзи
  • 3 ст.л. майонезу (бажано домашнього)
  • сіль за смаком

Приготування:

1. Відваріть курку та охолодіть її. Зніміть м'ясо з кісток і крупно наріжте.

2. Наріжте кінзу, часник і подрібніть горіхи. Змішайте все це з куркою.

3. Заправте страву приготованим раніше майонезом, прикрасьте горіхами й зеленню та подавайте.

4. За бажанням, підігрійте всю страву чи запечіть її протягом 5-10 хвилин. Смачного!

Буде дуже ніжним! Як приготувати картопляне пюре без грудочок, щоб тануло в роті

неділя, 19 січень 2025, 18:10

Картопляне пюре виходить дуже ніжним на вершках, а не на молоці, передають Патріоти України. Не шкодуйте й вершкового масла – у кілограм відвареної картоплі потрібно додати 100 грамів. Які ще секрети приготування ніжного картопляного пюре знають досвід...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

неділя, 19 січень 2025, 17:15

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові, передають Патріоти України. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стан...