Сациві - це соус, який однак вважають повноцінною стравою та зазвичай подають із куркою. У страви є багато інгредієнтів, проте її можна спростити та прискорити. Звичайно, поціновувачі класичної грузинської кухні можуть обуритися цією версією страви, але вона виходить смачною та апетитною, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Відваріть курку та охолодіть її. Зніміть м'ясо з кісток і крупно наріжте.
2. Наріжте кінзу, часник і подрібніть горіхи. Змішайте все це з куркою.
3. Заправте страву приготованим раніше майонезом, прикрасьте горіхами й зеленню та подавайте.
4. За бажанням, підігрійте всю страву чи запечіть її протягом 5-10 хвилин. Смачного!
Не бракує аргументів за і проти вживання молока в дорослому віці. Чи дійсно це здоровий варіант? Чи будемо ми здорові, якщо будемо регулярно пити молоко? Видання Czytelnia zdrowia зібрало аргументи з кожного боку, щоб відповісти на питання, чи можна пи...
Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч, передають Патріоти України. Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. В...