Сациві - це соус, який однак вважають повноцінною стравою та зазвичай подають із куркою. У страви є багато інгредієнтів, проте її можна спростити та прискорити. Звичайно, поціновувачі класичної грузинської кухні можуть обуритися цією версією страви, але вона виходить смачною та апетитною, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Відваріть курку та охолодіть її. Зніміть м'ясо з кісток і крупно наріжте.
2. Наріжте кінзу, часник і подрібніть горіхи. Змішайте все це з куркою.
3. Заправте страву приготованим раніше майонезом, прикрасьте горіхами й зеленню та подавайте.
4. За бажанням, підігрійте всю страву чи запечіть її протягом 5-10 хвилин. Смачного!
З віком наш мозок природно зменшується в об’ємі, а разом із цим приходить забудькуватість та зниження когнітивних функцій. Особливо вразливою до старіння є ділянка мозку під назвою гіпокамп, яка відповідає за збереження пам’яті, передають Патріоти Укра...
Шоколад - один із найулюбленіших продуктів у світі, який дарує задоволення. Водночас навколо нього існує чимало міфів, які змушують людей вважати його шкідливим і навіть небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Чи справді він провокує акне...