Все залежить від кількості калорій, яку людина споживає протягом дня, і від її фізичної активності. В середньому, помірне споживання шоколаду не повинно завдати шкоди фігурі, якщо це робити в межах здорового раціону, Патріоти України.
Ось кілька загальних рекомендацій:
Пам'ятайте, що шоколад — це лише одна частина вашого раціону. Слід уникати переїдання, а також поєднувати шоколад із здоровим харчуванням і фізичною активністю.
Багато кухарів-любителів навіть не підозрюють, що солити м’ясо потрібно тільки в певний момент. У більшості випадків господині звично додають сіль навіть під час приготування або смаження м’ясної страви. Однак це груба помилка, яка може не тільки погір...
Печінка — це цінний і поживний продукт, який часто використовують у кулінарії завдяки її унікальному смаку та високому вмісту заліза, вітамінів групи В та інших корисних речовин. Однак навколо питання про те, чи потрібно її мити перед приготуванням, іс...