Любителі кави будуть у захваті: Рецепт ніжного десерту без ризику для фігури

Сонце потроху відвойовує місце у хмар, а отже, час почати готуватися до пляжного сезону. Але обмежувати себе в смаколиках не варто – просто користуйтеся правильними рецептами, радять Патріоти України.

Адже відмова від десертів для більшості з нас є непосильною жертвою. Цей кавовий десерт – чудова альтернатива калорійним ласощам! Він анітрохи не заважає приводити тіло у "пляжну" форму.

Рецепт кавового десерту

Час: 2 години

Порцій: 2

Інгредієнти

  • молоко – 200 мілілітрів;
  • мягкий кисломолочний сир – 200 грамів;
  • розчинна кава – 1 чайна ложка;
  • желатин – 10 грамів;
  • какао-порошок – 1 чайна ложка;
  • стевія – на ваш смак.

Приготування

  1. Кладемо у сотейник желатин та каву, заливаємо молоком та залишаємо на 20 хвилин .
  2. Ставимо сотейник на маленький вогонь, помішуємо та нагріваємо до того часу, поки желатин не розчиниться. Важливо не дати суміші закипіти, інакше желатин втратить свої властивості.
  3. В окремій тарілці змішуємо сир та какао, за бажанням можна додати підсолоджувач.
  4. Об'єднуємо суміші і добре розмішуємо.
  5. Отриману масу розливамо у формочки та залишаємо у холодильнику як мінімум на 2 години до повного застигання. Смачного!

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...