
Опанувавши техніку приготування тортів «Медовик» та «Наполеон», можна починати експериментувати з рецептами їхнього шоколадного «родича» — торта «Спартак». Любителі шоколаду оцінять какао-медові коржі, просочені заварним кремом та вкриті темною глазур'ю. Рецепт наводить 1000menu, передають Патріоти України.
Приготування
Перемазати коржі кремом. Приготувати глазур, розтопивши шоколад та масло. Залити верх торта глазур'ю. Залишити на ніч у холодильнику.
Здавалося б, варіння яєць - одна з найпростіших кулінарних задач. Проте навіть тут виникають суперечки: одні кладуть яйця в холодну воду, інші - у киплячу. Та насправді, від цього залежить не лише зручність очищення шкаралупи, а й текстура білка та жов...
Сирники здаються простою стравою, але на практиці часто виходять далекими від ідеалу. Вони можуть розтікатися на сковорідці, підгоряти зовні й залишатися сирими всередині. Найчастіше проблема не в рецепті, а в дрібних помилках під час приготування. Сам...