
Опанувавши техніку приготування тортів «Медовик» та «Наполеон», можна починати експериментувати з рецептами їхнього шоколадного «родича» — торта «Спартак». Любителі шоколаду оцінять какао-медові коржі, просочені заварним кремом та вкриті темною глазур'ю. Рецепт наводить 1000menu, передають Патріоти України.
Приготування
Перемазати коржі кремом. Приготувати глазур, розтопивши шоколад та масло. Залити верх торта глазур'ю. Залишити на ніч у холодильнику.
Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...
Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...