Опанувавши техніку приготування тортів «Медовик» та «Наполеон», можна починати експериментувати з рецептами їхнього шоколадного «родича» — торта «Спартак». Любителі шоколаду оцінять какао-медові коржі, просочені заварним кремом та вкриті темною глазур'ю. Рецепт наводить 1000menu, передають Патріоти України.
Приготування
Перемазати коржі кремом. Приготувати глазур, розтопивши шоколад та масло. Залити верх торта глазур'ю. Залишити на ніч у холодильнику.
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...