Приготувати ці булочки дуже просто і, звичайно ж, не буде потрібно багато часу і особливих кулінарних навичок. Спробуйте цей рецепт прямо зараз, радять Патріоти України.
Борошно змішати з сухими дріжджами, цукром, молоком, яйцем, подрібненою зеленою цибулею і сіллю. Все добре перемішати.
Додати сушений часник і м’яке масло, перемішати. Накрити тканиною, дати настоятися 90 хвилин. Моцарелу нарізати, посолити, додати спеції і петрушку. Розмішати.
Замісити тісто і розрізати його на рівні частини. Викласти начинку на шматки тіста, сформувати булочки.
Викласти булочки на деко, накрити тканиною і залиште на 30 хвилин. Кожну булочку змастити сумішшю зі збитого яйця і топленого масла.
Посипати їх пармезаном, запекти в розігрітій до 180 градусів духовці (приблизно 25 хвилин). Все готово! Смачного!
Ви помічали, що при одній і тій же кількості калорій їжа або допомагає втрачати вагу швидше, або кожні 100 г даються титанічними зусиллями? І найдивніше: можна їсти абсолютно корисну їжу і не худнути, а після заборонених продуктів вага раптом починає п...
Без Масла, Без Яєць! Плавлений сир готувати дуже швидко та просто, майже через 10-20 хвилин можна смакувати справжній, смачний і корисний, домашній плавлений сир! Гарячим його можна подавати, як сирний соус до овочів, це дуже смачно та корисно! РЕЦЕПТ:...