Любителі сиру втратять розум від смаку та аромату: Рецепт запашних булочок із моцарелою (відео)

Приготувати ці булочки дуже просто і, звичайно ж, не буде потрібно багато часу і особливих кулінарних навичок. Спробуйте цей рецепт прямо зараз, радять Патріоти України.

Тісто:

  • 250 г борошна
  • 1 столова ложка сухих дріжджів
  • щіпка цукру
  • 125 мл теплого молока
  • 1 яйце
  • зелена цибуля
  • чайна ложка солі
  • чайна ложка сушеного часнику
  • 3 столові ложки м’якого вершкового масла

Для заповнення:

  • сир моцарела
  • спеції (за смаком)
  • трохи нарізаної петрушки

Також вам знадобляться:

  • топлене масло
  • збите яйце
  • сир пармезан — за бажанням

Приготування

Борошно змішати з сухими дріжджами, цукром, молоком, яйцем, подрібненою зеленою цибулею і сіллю. Все добре перемішати.

Додати сушений часник і м’яке масло, перемішати. Накрити тканиною, дати настоятися 90 хвилин. Моцарелу нарізати, посолити, додати спеції і петрушку. Розмішати.

Замісити тісто і розрізати його на рівні частини. Викласти начинку на шматки тіста, сформувати булочки.

Викласти булочки на деко, накрити тканиною і залиште на 30 хвилин. Кожну булочку змастити сумішшю зі збитого яйця і топленого масла.

Посипати їх пармезаном, запекти в розігрітій до 180 градусів духовці (приблизно 25 хвилин). Все готово! Смачного!

Ви будете здивовані! ТОП-7 пар продуктів, які допоможуть скинути зайву вагу

понеділок, 29 травень 2023, 8:08

Ви помічали, що при одній і тій же кількості калорій їжа або допомагає втрачати вагу швидше, або кожні 100 г даються титанічними зусиллями? І найдивніше: можна їсти абсолютно корисну їжу і не худнути, а після заборонених продуктів вага раптом починає п...

Домашній плавлений сир, дієтичний та смачний. Всього три інгредієнти!

понеділок, 29 травень 2023, 5:45

Без Масла, Без Яєць! Плавлений сир готувати дуже швидко та просто, майже через 10-20 хвилин можна смакувати справжній, смачний і корисний, домашній плавлений сир! Гарячим його можна подавати, як сирний соус до овочів, це дуже смачно та корисно! РЕЦЕПТ:...