Відомий блогер та кулінар Євген Клопотенко не перестає дивувати українців оригінальними стравами. На цей раз розширює їх гастрономічний кругозір десертом із молодої картоплі, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
молода картопля - ½ кг
какао - 1 ст. л
мед - 1 ст. л.
ванільний цукор - 1 ч. л.
Приготування:
Помити та очистити молоду картоплю щіточкою. Відварити протягом 20 хвилин та злити воду. Додайте какао, мед і ванільний цукор. Готову страву подати до столу.
Сезон молодої картоплі в розпалі. Тому, прийшов час діставати з кулінарних книг найкращі рецепти. Одним з найпопулярніших вважають відварну картоплю з кропом і часником. Попри те, що картопля не менше смачна та апетитна в запеченому вигляді.
М’ясний бульйон – це основа безлічі перших страв та головний компонент холодця. Не знаючи трьох простих істин, зварити справжній бульйон буде складно, передають Патріоти України. Насамперед потрібно дотримуватися пропорцій, які дозволяють приготувати н...
Мимоволі кулінари та домашні господині роблять 4 помилки з продуктами харчування перед їх приготуванням. Розкажемо, що може статися і чому час перестати так робити, передають Патріоти України. Процедура, позбавлена будь-якого сенсу. Справа в тому, що п...