Лише 15 хвилин на все: Клопотенко поділився секретом десерту із молодої картоплі

Відомий блогер та кулінар Євген Клопотенко не перестає дивувати українців оригінальними стравами. На цей раз розширює їх гастрономічний кругозір десертом із молодої картоплі, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

молода картопля - ½ кг

какао - 1 ст. л

мед - 1 ст. л.

ванільний цукор - 1 ч. л.

Приготування:

Помити та очистити молоду картоплю щіточкою. Відварити протягом 20 хвилин та злити воду. Додайте какао, мед і ванільний цукор. Готову страву подати до столу.

Сезон молодої картоплі в розпалі. Тому, прийшов час діставати з кулінарних книг найкращі рецепти. Одним з найпопулярніших вважають відварну картоплю з кропом і часником. Попри те, що картопля не менше смачна та апетитна в запеченому вигляді.

Родина оцінить! Картопляні деруни з куркою - швидка та смачна страва

понеділок, 29 квітень 2024, 8:07

Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...

Це дуже смачно! Як приготувати котлети, які стануть хітом на святковому столі

понеділок, 29 квітень 2024, 7:12

Ці котлети - цікава страва, що поєднує ознаки відразу кількох страв, передають Патріоти України. “Оболонка” є картопляною. За рахунок цього поверхня страви трохи нагадує деруни. Начинка котлет складається з грибів та сиру. У результаті виходить щось с...