Відомий блогер та кулінар Євген Клопотенко не перестає дивувати українців оригінальними стравами. На цей раз розширює їх гастрономічний кругозір десертом із молодої картоплі, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
молода картопля - ½ кг
какао - 1 ст. л
мед - 1 ст. л.
ванільний цукор - 1 ч. л.
Приготування:
Помити та очистити молоду картоплю щіточкою. Відварити протягом 20 хвилин та злити воду. Додайте какао, мед і ванільний цукор. Готову страву подати до столу.
Сезон молодої картоплі в розпалі. Тому, прийшов час діставати з кулінарних книг найкращі рецепти. Одним з найпопулярніших вважають відварну картоплю з кропом і часником. Попри те, що картопля не менше смачна та апетитна в запеченому вигляді.
З кексами за цим рецептом впорається кожен. Дуже простий в приготуванні. Кекси завжди доречні: до чаювання, на перекус, для частування. Рецепт в деталях читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти:. Ке...
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...