Макарони треба варити - кулінарна істина. Але не все так однозначно. Існує альтернативний спосіб приготування макаронних виробів. Можете забути про традиційне відварювання, відкидування на друшляк та переварені грудки, передають Патріоти України.
Для приготування вам знадобиться наступний перелік продуктів:
Цибулю та часник очистіть від лушпиння, дрібно поріжте та обсмажте до золотистого кольору. Далі до сковороди додайте помідори дрібними шматками. Все разом протушкуйте 5-7 хвилин.
На наступному етапі додайте томатну пасту, сіль, цукор, спеції. Ретельно все перемішайте до однорідної маси.
Тепер заключна частина — до овочевої суміші висипте сухі макарони. Дрібна вермішель готується швидше, ніж спагеті. Закрийте кришкою та готуйте 20 хвилин.
Коли макарони будуть готові, додайте плавлений сир. Перед подачею на стіл посипте страву натертим твердим сиром та зеленню. Смачного!
Приготуйте завиванець, який можна подати до столу на вечерю чи недільний обід для родини. До нього можна зробити соус та салат. Буде дуже смачне застілля, передають Патріоти України. Для приготування потрібні наступні продукти:. Картоплю відваріть та з...
Страви з курятини ідеально підходять до святкового столу. М’ясний хлібець гості точно оцінять за насичений смак та оригінальність, ділиться фудблогерка Юлія Горячко, передають Патріоти України. . Приготування:. Желатин залити холодною водою і залишити...