Макарони треба варити - кулінарна істина. Але не все так однозначно. Існує альтернативний спосіб приготування макаронних виробів. Можете забути про традиційне відварювання, відкидування на друшляк та переварені грудки, передають Патріоти України.
Для приготування вам знадобиться наступний перелік продуктів:
Цибулю та часник очистіть від лушпиння, дрібно поріжте та обсмажте до золотистого кольору. Далі до сковороди додайте помідори дрібними шматками. Все разом протушкуйте 5-7 хвилин.
На наступному етапі додайте томатну пасту, сіль, цукор, спеції. Ретельно все перемішайте до однорідної маси.
Тепер заключна частина — до овочевої суміші висипте сухі макарони. Дрібна вермішель готується швидше, ніж спагеті. Закрийте кришкою та готуйте 20 хвилин.
Коли макарони будуть готові, додайте плавлений сир. Перед подачею на стіл посипте страву натертим твердим сиром та зеленню. Смачного!
Приготувати смачну картоплю фрі, яка була б м’якою всередині та хрумкою зовні, не так вже й складно. Головне – дотримуватись деяких правил, і тоді у вас без проблем вдасться подати до столу страву у супроводі апетитного гарніру, передають Патріоти Укра...
Листкове тісто здатне полегшити життя будь-якій господині, адже з його допомогою можна швидко і легко приготувати безліч різних, а головне, смачних страв, передають Патріоти України. Існує величезна кількість рецептів всіляких плетенок, бубликів, печив...