Лише спробуйте! Чому господині більше не варять макарони - альтернативний спосіб приготування

Макарони треба варити - кулінарна істина. Але не все так однозначно. Існує альтернативний спосіб приготування макаронних виробів. Можете забути про традиційне відварювання, відкидування на друшляк та переварені грудки, передають Патріоти України.

Складники для смачної страви

Для приготування вам знадобиться наступний перелік продуктів:

  • макарони;
  • цибуля — 1 шт.;
  • часник — 2 зубчика;
  • плавлений сир — 2 ст. л.;
  • вода — 2 ст.;
  • помідор — 2 шт.;
  • томатна паста — 1 ст. л.;
  • цукор — 0,5 ч. л.;
  • сир — 40 гр.;
  • сіль та спеції — за смаком.

Як приготувати

Цибулю та часник очистіть від лушпиння, дрібно поріжте та обсмажте до золотистого кольору. Далі до сковороди додайте помідори дрібними шматками. Все разом протушкуйте 5-7 хвилин.

На наступному етапі додайте томатну пасту, сіль, цукор, спеції. Ретельно все перемішайте до однорідної маси.

Тепер заключна частина — до овочевої суміші висипте сухі макарони. Дрібна вермішель готується швидше, ніж спагеті. Закрийте кришкою та готуйте 20 хвилин.

Коли макарони будуть готові, додайте плавлений сир. Перед подачею на стіл посипте страву натертим твердим сиром та зеленню. Смачного!

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....

Паштет на свята без метушні: Заморозьте його зараз і подайте, наче щойно з духовки!

п’ятниця, 5 грудень 2025, 8:14

Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...