Макарони треба варити - кулінарна істина. Але не все так однозначно. Існує альтернативний спосіб приготування макаронних виробів. Можете забути про традиційне відварювання, відкидування на друшляк та переварені грудки, передають Патріоти України.
Для приготування вам знадобиться наступний перелік продуктів:
Цибулю та часник очистіть від лушпиння, дрібно поріжте та обсмажте до золотистого кольору. Далі до сковороди додайте помідори дрібними шматками. Все разом протушкуйте 5-7 хвилин.
На наступному етапі додайте томатну пасту, сіль, цукор, спеції. Ретельно все перемішайте до однорідної маси.
Тепер заключна частина — до овочевої суміші висипте сухі макарони. Дрібна вермішель готується швидше, ніж спагеті. Закрийте кришкою та готуйте 20 хвилин.
Коли макарони будуть готові, додайте плавлений сир. Перед подачею на стіл посипте страву натертим твердим сиром та зеленню. Смачного!
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...