Лише спробуйте! Додайте ці інгредієнти в тісто для оладок та отримайте новий смак звичної страви

Оладки є найпоширенішою домашньою випічкою. Готуються вони дуже просто і з доступних інгредієнтів, які практично завжди є під рукою у кожної господині. Та й приготувати ласощі для всієї родини можна всього за півгодини, передають Патріоти України.

Якщо оладки на вашому столі – часті гості, і ви хочете урізноманітнити їх смак, ми пропонуємо додати в тісто деякі додаткові інгредієнти. З ними готова випічка заграє новим смаком. А які це інгредієнти, розповідаємо далі.

Банан

Банан є чудовим наповнювачем для будь-якого тіста. І тісто для оладок не виняток. Стиглий і м’який банан потрібно почистити та розім’яти виделкою до стану пюре. Масу, що вийшла, необхідно ввести в тісто для оладок і перемішати його.

Оладки з банановим пюре виходять ніжнішими та м’якшими. А в їхньому смаку простежується легка бананова нотка. До того ж банан врятує господиню, якщо вдома не знайшлося яєць. Адже одним стиглим фруктом можна замінити 2 курячі яйця.

Рослинне молоко чи вершки, кокосова харчова олія

Урізноманітнити смак випічки можна, додавши замість звичайних молочних інгредієнтів рослинне молоко чи вершки. Так, для оладок чудово підходить вівсяне чи соєве молоко, а також кокосові вершки. Ці напої надають тісту пікантності.

Також при приготуванні оладок замість соняшкової олії, додайте в тісто розтоплену кокосову олію і отримаєте оладки зі смаком “райської насолоди”. Сковорідку можна потім не змащувати олією.

Кориця

Відмінно показує себе в оладках і мелена кориця. Тісто з нею виходить ароматнішим. Особливо добре кориця грає в оладках із яблуками.

Джерело: ПростоВей

Як зробити, щоб рис і макарони більше не злипалися

неділя, 4 травень 2025, 17:12

Макарони та рис – це два універсальні гарніри, які дуже легко готуються, передають Патріоти України. Але є один мінус при їх подачі. Все ж таки після остигання ці продукти швидко злипаються і перетворюються на неприємну кашку. Виглядає все це не надто ...

Є секрет! Як варити яйця, щоб жовток був яскравим, а не сірим

неділя, 4 травень 2025, 13:10

Варені яйця – це джерело корисних речовин, швидкий сніданок та невід’ємний інгредієнт багатьох кулінарних страв, передають Патріоти України. Неприємність полягає лише в тому, що іноді при варінні яєць, особливо вкруту, замість яскравого як сонце жовтка...