Якщо оладки на вашому столі – часті гості, і ви хочете урізноманітнити їх смак, ми пропонуємо додати в тісто деякі додаткові інгредієнти. З ними готова випічка заграє новим смаком. А які це інгредієнти, розповідаємо далі.
Банан є чудовим наповнювачем для будь-якого тіста. І тісто для оладок не виняток. Стиглий і м’який банан потрібно почистити та розім’яти виделкою до стану пюре. Масу, що вийшла, необхідно ввести в тісто для оладок і перемішати його.
Оладки з банановим пюре виходять ніжнішими та м’якшими. А в їхньому смаку простежується легка бананова нотка. До того ж банан врятує господиню, якщо вдома не знайшлося яєць. Адже одним стиглим фруктом можна замінити 2 курячі яйця.
Урізноманітнити смак випічки можна, додавши замість звичайних молочних інгредієнтів рослинне молоко чи вершки. Так, для оладок чудово підходить вівсяне чи соєве молоко, а також кокосові вершки. Ці напої надають тісту пікантності.
Також при приготуванні оладок замість соняшкової олії, додайте в тісто розтоплену кокосову олію і отримаєте оладки зі смаком “райської насолоди”. Сковорідку можна потім не змащувати олією.
Відмінно показує себе в оладках і мелена кориця. Тісто з нею виходить ароматнішим. Особливо добре кориця грає в оладках із яблуками.
Найчастіше після того, як процес смаження млинців закінчився, на столі красується цілий стос ароматних і рум’яних смаколиків. Але, на жаль, не всі з них бувають з’їдені першого ж дня. А через добу млинці втрачають свій привабливий вигляд, і, на жаль, с...
Простий десерт зі свіжими ягодами найбільш актуальний в спекотні літні дні. Для приготування смачної страви підійдуть будь-які ягоди, яким ви віддаєте перевагу: полуниця, вишня і навіть слива, передають Патріоти України. Щоб урізноманітнити аромат і на...