Для приготування паштету можна використовувати будь-які гриби. Якщо у вас є лісові, чудово. Як ні, тоді сміливо беріть магазинні печериці або гливи. З різними грибами і смак відрізняється. Кожен раз ви можете мати різний паштет, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні компоненти:
Цибулю та моркву подрібніть. Обсмажте на олії. Спочатку в сковороду кладіть цибулю, а трохи пізніше моркву. Останню треба готувати до напівготовності. Тоді закладаємо до овочів гриби. Смажити потрібно поки не випарується вся волога від грибів.
Щоб паштет мав приємну гостринку, в ступці підготуйте спеції. Перетовчіть перці, сіль та сушений часник. Такий спосіб підготовки спецій кращий, ніж використовувати готові магазинні. Аромат та смак кардинально відрізняються.
Тепер все разом (спеції, гриби з овочами) перебийте блендером в паштет. Все готово. Паштет подають з тостами, брускетами, крекерами та просто з улюбленим хлібом. Смачного!
21:05
Лайфхак від перукарів: як зберегти взимку об’ємну укладку під шапкою19:30
Як зробити по-справжньому вітамінний кондиціонер для блискучого та здорового волосся19:00
Жіночий тренд на спідницю зі штанами, який чоловіки успішно адаптували під свій стиль18:15
Нейл-арт до Дня закоханих: двадцять романтичних ідей для манікюру18:08
Сім фактів про пікантну спідню білизну — жіночі стрінги17:15
Два простих кроки для визначення правильного розміру бюстгальтера16:04
Вісім факторів для вирощування міцної розсади помідорів14:55
Жирові подушки на стегнах та талії зникнуть, якщо виконувати цю вправу щодня14:00
6 важливих кроків, які допоможуть легко попрощатися з зайвими кілограмами13:05
Якщо неправильно мити волосся, воно не буде мати здоровий та блискучий вигляд13:05
Як приготувати яскравий плесканець із кіноа замість вівсяномлинця12:05
Як підгортання кущів смородини призводить до зменшення врожайності11:25
Фарбування волосся в колір Teddy Bear Brunette — ідеальна межа між брюнеткою та блондинкоюШтрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...
Зазвичай цвітна капуста вживається у смаженому вигляді. Однак перед викладанням на сковороду овоч бажано відварити. Обробка в окропі і часткове доведення до готовності необхідні для того, щоб розм’якшити продукт. У результаті страва вийде смачною та ні...