Для приготування паштету можна використовувати будь-які гриби. Якщо у вас є лісові, чудово. Як ні, тоді сміливо беріть магазинні печериці або гливи. З різними грибами і смак відрізняється. Кожен раз ви можете мати різний паштет, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні компоненти:
Цибулю та моркву подрібніть. Обсмажте на олії. Спочатку в сковороду кладіть цибулю, а трохи пізніше моркву. Останню треба готувати до напівготовності. Тоді закладаємо до овочів гриби. Смажити потрібно поки не випарується вся волога від грибів.
Щоб паштет мав приємну гостринку, в ступці підготуйте спеції. Перетовчіть перці, сіль та сушений часник. Такий спосіб підготовки спецій кращий, ніж використовувати готові магазинні. Аромат та смак кардинально відрізняються.
Тепер все разом (спеції, гриби з овочами) перебийте блендером в паштет. Все готово. Паштет подають з тостами, брускетами, крекерами та просто з улюбленим хлібом. Смачного!
21:05
Лайфхак від перукарів: як зберегти взимку об’ємну укладку під шапкою19:30
Як зробити по-справжньому вітамінний кондиціонер для блискучого та здорового волосся19:00
Жіночий тренд на спідницю зі штанами, який чоловіки успішно адаптували під свій стиль18:15
Нейл-арт до Дня закоханих: двадцять романтичних ідей для манікюру18:08
Сім фактів про пікантну спідню білизну — жіночі стрінги17:15
Два простих кроки для визначення правильного розміру бюстгальтера16:04
Вісім факторів для вирощування міцної розсади помідорів14:55
Жирові подушки на стегнах та талії зникнуть, якщо виконувати цю вправу щодня14:00
6 важливих кроків, які допоможуть легко попрощатися з зайвими кілограмами13:05
Якщо неправильно мити волосся, воно не буде мати здоровий та блискучий вигляд13:05
Як приготувати яскравий плесканець із кіноа замість вівсяномлинця12:05
Як підгортання кущів смородини призводить до зменшення врожайності11:25
Фарбування волосся в колір Teddy Bear Brunette — ідеальна межа між брюнеткою та блондинкоюКоли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...
Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України. Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної...