Лише спробуйте! Як досвідчені господині готують печінку, щоб танула в роті

Часто радять для м’якості замочувати печінку в молоці. Насправді така порада ніяк не вплине на м’якість й ніжність печінки, а тільки прибере неприємну гіркоту, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб печінка вийшла ніжною, м’якою й танула у роті, потрібно знати деякі хитрощі, хоча вони й не хитрі, а прості, як два плюс два.

Спочатку нарізаємо печінку на середні шматочки й видаляємо зайві плівочки, жилки і т.д.

Потім порізану печінку викладаємо на розігріту сковорідку, змащену олією, й обсмажуємо з обох сторін не довше, ніж по хвилині.

Знімаємо печінку з вогню, солимо й залишаємо охолоджуватися під кришкою. Наприклад, якщо любите страву з цибулею, тоді підсмажте її окремо, а вже потім додайте до печінки.

Саме через довготривалу термічну обробку м’яка печінка стає жорсткою, але завдяки такому методу приготування вийде найсмачніша вечеря.

Дешево і дуже смачно! Намазка зі смаком червоної ікри з простих інгредієнтів

середа, 26 листопад 2025, 6:45

Бажаєте здивувати близьких? Приготуйте намазку за рецептом кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з читачами "Фактів", передають Патріоти України. Поцікавтеся у рідних, які їхні враження. Адже кожна людина має свій смак і свою думку. Якщо намазк...

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...