Лише спробуйте! Як досвідчені господині готують печінку, щоб танула в роті

Часто радять для м’якості замочувати печінку в молоці. Насправді така порада ніяк не вплине на м’якість й ніжність печінки, а тільки прибере неприємну гіркоту, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб печінка вийшла ніжною, м’якою й танула у роті, потрібно знати деякі хитрощі, хоча вони й не хитрі, а прості, як два плюс два.

Спочатку нарізаємо печінку на середні шматочки й видаляємо зайві плівочки, жилки і т.д.

Потім порізану печінку викладаємо на розігріту сковорідку, змащену олією, й обсмажуємо з обох сторін не довше, ніж по хвилині.

Знімаємо печінку з вогню, солимо й залишаємо охолоджуватися під кришкою. Наприклад, якщо любите страву з цибулею, тоді підсмажте її окремо, а вже потім додайте до печінки.

Саме через довготривалу термічну обробку м’яка печінка стає жорсткою, але завдяки такому методу приготування вийде найсмачніша вечеря.

Як приготувати макарони з сиром, щоб вони не перетворилися на липку масу

субота, 15 лютий 2025, 12:10

Макаронні вироби – улюблена страва більшості людей. Якщо хочеться чогось ситного та простого, багато хто не довго думає – зупиняє свій вибір на макаронах, передають Патріоти України. Немаловажний нюанс – макаронні вироби мають бути високої якості. За г...

Є норма: Яку кількість яєць та цукру використовують досвідчені господині при приготуванні сирників

субота, 15 лютий 2025, 11:10

Для того щоб сирники вийшли ідеальними, важливо дотримуватися пропорцій, передають Патріоти України. Адже надлишок або недолік певних компонентів призводить до того, що страва виходить не такою смачною і ніжною. Найскладніше розібратися з кількістю цук...