Лише спробуйте! Як досвідчені господині готують печінку, щоб танула в роті

Часто радять для м’якості замочувати печінку в молоці. Насправді така порада ніяк не вплине на м’якість й ніжність печінки, а тільки прибере неприємну гіркоту, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб печінка вийшла ніжною, м’якою й танула у роті, потрібно знати деякі хитрощі, хоча вони й не хитрі, а прості, як два плюс два.

Спочатку нарізаємо печінку на середні шматочки й видаляємо зайві плівочки, жилки і т.д.

Потім порізану печінку викладаємо на розігріту сковорідку, змащену олією, й обсмажуємо з обох сторін не довше, ніж по хвилині.

Знімаємо печінку з вогню, солимо й залишаємо охолоджуватися під кришкою. Наприклад, якщо любите страву з цибулею, тоді підсмажте її окремо, а вже потім додайте до печінки.

Саме через довготривалу термічну обробку м’яка печінка стає жорсткою, але завдяки такому методу приготування вийде найсмачніша вечеря.

Оцінять всі! Простіше простого - слойки з сосисками та сиром

четвер, 15 травень 2025, 18:13

Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...

Варто знати! Що обов'язково додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими і смачними

четвер, 15 травень 2025, 17:57

Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...