Часто радять для м’якості замочувати печінку в молоці. Насправді така порада ніяк не вплине на м’якість й ніжність печінки, а тільки прибере неприємну гіркоту, передають Патріоти України.
Для того, щоб печінка вийшла ніжною, м’якою й танула у роті, потрібно знати деякі хитрощі, хоча вони й не хитрі, а прості, як два плюс два.
Спочатку нарізаємо печінку на середні шматочки й видаляємо зайві плівочки, жилки і т.д.
Потім порізану печінку викладаємо на розігріту сковорідку, змащену олією, й обсмажуємо з обох сторін не довше, ніж по хвилині.
Знімаємо печінку з вогню, солимо й залишаємо охолоджуватися під кришкою. Наприклад, якщо любите страву з цибулею, тоді підсмажте її окремо, а вже потім додайте до печінки.
Саме через довготривалу термічну обробку м’яка печінка стає жорсткою, але завдяки такому методу приготування вийде найсмачніша вечеря.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...