
Печінка — корисний продукт, проте має специфічний присмак, що часто не подобається дітям. І ніякі примовки й забавки не допомагають нагодувати малечу, коли в раціоні печінка. Спробуйте зробити паштет за цим рецептом і ваша дитина буде їсти двома ложками, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть 300 г печінки, 1 маленьку цибулину, 1 морквину середнього розміру, 50 г вершкового масла та улюблену багатьома дітьми картоплю — 2 штуки.
Овочі треба очистити та відправити варити. Цибуля, морква та картопля може бути однакового розміру, оскільки після варіння все буде збиватися блендером.
Воду не потрібно солити, оскільки до овочів за 10 хвилин до завершення треба додати печінку. Так вона буде м’якою та ніжною. Зварені овочі та печінку потрібно переблендерити та додати вершкове масло. Щоб паштет не був давким, воду не повністю зливайте, а по трішки вливайте, регулюючи консистенцію. Такий паштет має овочево-вершковий смак і печінка діткам смакує.
Секрет довгого життя може ховатися у вашому харчуванні. Доктор Тадеуш Олещук стверджує, що п’ять простих і доступних продуктів реально підтримують здоров’я і можуть уповільнити процес старіння, передають Патріоти України. Серед них:. Буряк — багатий кл...
Дослідники з Іллінойського технологічного інституту (США) з’ясували, що регулярне вживання чорної квасолі або нуту позитивно впливає на здоров’я серця та обмін речовин. Учасники 12-тижневого дослідження з предіабетом щодня споживали одну чашку чорної к...