Лише спробуйте! Як смачно приготувати молоду картоплю з м'ясом і зеленню: Простий рецепт

Літо - час сімейних посиденьок. І якщо на вихідних ви плануєте зібратися з найближчими, приготуйте смачні сосиски в тісті на шпажках або молоду картоплю з м'ясом і зеленню. theLime ділиться з вами найсмачнішим рецептом, передають Патріоти України.

Інгредієнти: молода картопля (500 г), яловичина (300 г), кріп або петрушка (1/2 пучка), цибуля (1-2 шт.), вершкове масло (50 г), сіль, перець чорний, коріандр мелений.

Приготування:

Молоду картоплю промиваємо під проточною водою, очищаємо від шкірки, зіскрібаючи її ножем і видаляючи "очка". Заливаємо холодною водою, щоб вона не потемніла.

Лук очищаємо від лушпиння, нарізаємо досить крупно - соломкою або півкільцями. Зелень обполіскуємо в воді, викладаємо на рушник, а потім дрібного рубаємо ножем. Яловичину миємо, очищаємо від плівок, нарізаємо на акуратні шматочки. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом і обсмажуємо м'ясо з усіх боків на сильному вогні до рум'яної скоринки. Потім солимо, перчимо і посипаємо дрібкою меленого коріандру. Продовжуючи тушкувати, додаємо цибулю.

Зменшуємо вогонь і заливаємо м'ясо з цибулею великою кількістю води - так, щоб вона повністю їх покрила. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні до м'якості м'яса близько години, періодично перемішуючи. Через зазначений проміжок часу перевіряємо - якщо м'ясо ще не готове - залишаємо під кришкою ще.

Потім додаємо молоду картоплю - її можна покласти як цілою, так і розрізавши на половинки або четвертинки. Тушкуємо все разом ще близько 15-20 хвилин - до готовності картоплі. Потім перевіряємо на сіль і спеції, якщо ще потрібно - додаємо їх.

Також ви можете урізноманітнити цей рецепт помідорами, морквою або іншими сезонними овочами на ваш смак.Вимикаємо вогонь, посипаємо нарізаною зеленню і подаємо до столу.


Секрет досвідчених господинь! Як замаринувати відбивні, щоб були соковиті

четвер, 2 травень 2024, 8:12

кщо у вас досі буває, що відбивні, мов гумова підошва взуття, то спробуйте замаринувати перед смаженням. Саме такий спосіб допоможе зробити м’ясо ніжним і соковитим, передають Патріоти України. М’ясо наріжте на пласкі шматочки. Не варто надто тонко це ...

Покращує пам’ять і "стирає" зморшки на обличчі: Названо чудо-напій, який подовжує молодість

четвер, 2 травень 2024, 7:23

Цей напій п’ють як зранку, так і ввечері. Окрім антивікових властивостей, він має надзвичайну користь для здоров’я всього організму, передають Патріоти України. Це напій - зелений чай, який найперше цікавий тим, що призупиняє процеси старіння мозку, шк...