Літо - час сімейних посиденьок. І якщо на вихідних ви плануєте зібратися з найближчими, приготуйте смачні сосиски в тісті на шпажках або молоду картоплю з м'ясом і зеленню. theLime ділиться з вами найсмачнішим рецептом, передають Патріоти України.
Інгредієнти: молода картопля (500 г), яловичина (300 г), кріп або петрушка (1/2 пучка), цибуля (1-2 шт.), вершкове масло (50 г), сіль, перець чорний, коріандр мелений.
Приготування:
Молоду картоплю промиваємо під проточною водою, очищаємо від шкірки, зіскрібаючи її ножем і видаляючи "очка". Заливаємо холодною водою, щоб вона не потемніла.
Лук очищаємо від лушпиння, нарізаємо досить крупно - соломкою або півкільцями. Зелень обполіскуємо в воді, викладаємо на рушник, а потім дрібного рубаємо ножем. Яловичину миємо, очищаємо від плівок, нарізаємо на акуратні шматочки. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом і обсмажуємо м'ясо з усіх боків на сильному вогні до рум'яної скоринки. Потім солимо, перчимо і посипаємо дрібкою меленого коріандру. Продовжуючи тушкувати, додаємо цибулю.
Зменшуємо вогонь і заливаємо м'ясо з цибулею великою кількістю води - так, щоб вона повністю їх покрила. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні до м'якості м'яса близько години, періодично перемішуючи. Через зазначений проміжок часу перевіряємо - якщо м'ясо ще не готове - залишаємо під кришкою ще.
Потім додаємо молоду картоплю - її можна покласти як цілою, так і розрізавши на половинки або четвертинки. Тушкуємо все разом ще близько 15-20 хвилин - до готовності картоплі. Потім перевіряємо на сіль і спеції, якщо ще потрібно - додаємо їх.
Також ви можете урізноманітнити цей рецепт помідорами, морквою або іншими сезонними овочами на ваш смак.Вимикаємо вогонь, посипаємо нарізаною зеленню і подаємо до столу.
Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...
Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...