Літо - час сімейних посиденьок. І якщо на вихідних ви плануєте зібратися з найближчими, приготуйте смачні сосиски в тісті на шпажках або молоду картоплю з м'ясом і зеленню. theLime ділиться з вами найсмачнішим рецептом, передають Патріоти України.
Інгредієнти: молода картопля (500 г), яловичина (300 г), кріп або петрушка (1/2 пучка), цибуля (1-2 шт.), вершкове масло (50 г), сіль, перець чорний, коріандр мелений.
Приготування:
Молоду картоплю промиваємо під проточною водою, очищаємо від шкірки, зіскрібаючи її ножем і видаляючи "очка". Заливаємо холодною водою, щоб вона не потемніла.
Лук очищаємо від лушпиння, нарізаємо досить крупно - соломкою або півкільцями. Зелень обполіскуємо в воді, викладаємо на рушник, а потім дрібного рубаємо ножем. Яловичину миємо, очищаємо від плівок, нарізаємо на акуратні шматочки. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом і обсмажуємо м'ясо з усіх боків на сильному вогні до рум'яної скоринки. Потім солимо, перчимо і посипаємо дрібкою меленого коріандру. Продовжуючи тушкувати, додаємо цибулю.
Зменшуємо вогонь і заливаємо м'ясо з цибулею великою кількістю води - так, щоб вона повністю їх покрила. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні до м'якості м'яса близько години, періодично перемішуючи. Через зазначений проміжок часу перевіряємо - якщо м'ясо ще не готове - залишаємо під кришкою ще.
Потім додаємо молоду картоплю - її можна покласти як цілою, так і розрізавши на половинки або четвертинки. Тушкуємо все разом ще близько 15-20 хвилин - до готовності картоплі. Потім перевіряємо на сіль і спеції, якщо ще потрібно - додаємо їх.
Також ви можете урізноманітнити цей рецепт помідорами, морквою або іншими сезонними овочами на ваш смак.Вимикаємо вогонь, посипаємо нарізаною зеленню і подаємо до столу.
Частою проблемою, що дає про себе знати під час приготування вареників, є «розповзання» страви. Перебуваючи в киплячій воді, страва може втратити начинку через тісто, яке лопнуло, передають Патріоти України. Зрозуміло, блюдо, що вийшло, мало влаштує гу...
Рибні котлети готують не так часто, як м’ясні страви, адже при готуванні може виникнути низка складнощів. Часто господині не задоволені смаковими якостями та текстурою котлет із риби. Тому варто знати про те, які хитрощі допоможуть перетворити блюдо на...