Лише спробуйте! Як смачно приготувати молоду картоплю з м'ясом і зеленню: Простий рецепт

Літо - час сімейних посиденьок. І якщо на вихідних ви плануєте зібратися з найближчими, приготуйте смачні сосиски в тісті на шпажках або молоду картоплю з м'ясом і зеленню. theLime ділиться з вами найсмачнішим рецептом, передають Патріоти України.

Інгредієнти: молода картопля (500 г), яловичина (300 г), кріп або петрушка (1/2 пучка), цибуля (1-2 шт.), вершкове масло (50 г), сіль, перець чорний, коріандр мелений.

Приготування:

Молоду картоплю промиваємо під проточною водою, очищаємо від шкірки, зіскрібаючи її ножем і видаляючи "очка". Заливаємо холодною водою, щоб вона не потемніла.

Лук очищаємо від лушпиння, нарізаємо досить крупно - соломкою або півкільцями. Зелень обполіскуємо в воді, викладаємо на рушник, а потім дрібного рубаємо ножем. Яловичину миємо, очищаємо від плівок, нарізаємо на акуратні шматочки. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом і обсмажуємо м'ясо з усіх боків на сильному вогні до рум'яної скоринки. Потім солимо, перчимо і посипаємо дрібкою меленого коріандру. Продовжуючи тушкувати, додаємо цибулю.

Зменшуємо вогонь і заливаємо м'ясо з цибулею великою кількістю води - так, щоб вона повністю їх покрила. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні до м'якості м'яса близько години, періодично перемішуючи. Через зазначений проміжок часу перевіряємо - якщо м'ясо ще не готове - залишаємо під кришкою ще.

Потім додаємо молоду картоплю - її можна покласти як цілою, так і розрізавши на половинки або четвертинки. Тушкуємо все разом ще близько 15-20 хвилин - до готовності картоплі. Потім перевіряємо на сіль і спеції, якщо ще потрібно - додаємо їх.

Також ви можете урізноманітнити цей рецепт помідорами, морквою або іншими сезонними овочами на ваш смак.Вимикаємо вогонь, посипаємо нарізаною зеленню і подаємо до столу.


Сподобається всім! "Язик по-боярськи" - закуска, яка викличе справжній фурор

середа, 22 вересень 2021, 14:15

Пропонуємо приготувати приголомшливу страву до святкового столу. Готувати її зовсім нескладно, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Процес приготування:. Промиваємо язик, замочуємо на 30 хвилин холодною водою, потім варимо протягом 2 — 4 годин...

Найпопулярніший грузинський суп: 4 рецепти харчо на будь-який смак - з бараниною, куркою, свининою та яловичиною

середа, 22 вересень 2021, 13:15

"Харчо" з грузинської мови перекладається, як "яловичий суп". Саме тому традиційно його готують саме з яловичини, а не з баранини. Патріоти України діляться з вами декількома варіантами першої страви на будь-який смак. Харчо з бараниною. Для бульйону:....