Лише спробуйте! Як смачно приготувати молоду картоплю з м'ясом і зеленню: Простий рецепт

Літо - час сімейних посиденьок. І якщо на вихідних ви плануєте зібратися з найближчими, приготуйте смачні сосиски в тісті на шпажках або молоду картоплю з м'ясом і зеленню. theLime ділиться з вами найсмачнішим рецептом, передають Патріоти України.

Інгредієнти: молода картопля (500 г), яловичина (300 г), кріп або петрушка (1/2 пучка), цибуля (1-2 шт.), вершкове масло (50 г), сіль, перець чорний, коріандр мелений.

Приготування:

Молоду картоплю промиваємо під проточною водою, очищаємо від шкірки, зіскрібаючи її ножем і видаляючи "очка". Заливаємо холодною водою, щоб вона не потемніла.

Лук очищаємо від лушпиння, нарізаємо досить крупно - соломкою або півкільцями. Зелень обполіскуємо в воді, викладаємо на рушник, а потім дрібного рубаємо ножем. Яловичину миємо, очищаємо від плівок, нарізаємо на акуратні шматочки. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом і обсмажуємо м'ясо з усіх боків на сильному вогні до рум'яної скоринки. Потім солимо, перчимо і посипаємо дрібкою меленого коріандру. Продовжуючи тушкувати, додаємо цибулю.

Зменшуємо вогонь і заливаємо м'ясо з цибулею великою кількістю води - так, щоб вона повністю їх покрила. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні до м'якості м'яса близько години, періодично перемішуючи. Через зазначений проміжок часу перевіряємо - якщо м'ясо ще не готове - залишаємо під кришкою ще.

Потім додаємо молоду картоплю - її можна покласти як цілою, так і розрізавши на половинки або четвертинки. Тушкуємо все разом ще близько 15-20 хвилин - до готовності картоплі. Потім перевіряємо на сіль і спеції, якщо ще потрібно - додаємо їх.

Також ви можете урізноманітнити цей рецепт помідорами, морквою або іншими сезонними овочами на ваш смак.Вимикаємо вогонь, посипаємо нарізаною зеленню і подаємо до столу.


Кава може знизити ризик смерті - але важливо вживати її правильно: Що варто знати

п’ятниця, 27 червень 2025, 9:56

Нове наукове дослідження підтверджує: вживання кави може зменшити ризик передчасної смерті. Проте, як наголошують фахівці, ефект залежить не лише від кількості, а й від того, як саме ви її п'єте, передають Патріоти України. Що з'ясували вчені? У масшт...

Все просто! Як у рази скоротити кількість цукру в варенні

п’ятниця, 27 червень 2025, 9:45

Помилково вважати, що цукровий пісок додають у варення лише для того, щоб забезпечити заготівлі солодкий смак. Справа в тому, що цукор виконує ще одну важливу функцію, виступаючи в ролі консерванту, передають Патріоти України. . Однак він не є єдиною ...