Куряче філе досить пісне, а після приготування може бути сухим та давким. Але якщо його приготувати за цим рецептом та запекти саме у фользі, то ви отримаєте ніжне, м’яке, соковите та ароматне м’ясо, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть два філе, приготуйте маринад: змішайте 2 ст.л. сметани та 2 ст.л. соєвого соусу, сіль можна не додавати, а от улюблені прянощі варто.
Змастіть з усіх сторін філе, обмотайте харчовою плівкою та відправте в холодильник на 2 години.
Після цього візьміть фольгу, складіть двічі та викладіть філе. Маринад, що залишився додайте до м’яса, щоб не витікало зробіть бортик.
Закрийте щільно м’ясо та відправте у духовку на 45 хвилин, температура 180-185 градусів.
М’ясо вийде соковитим, волокна будуть танути в роті, а якщо ви полюбляєте скоринку, то за 5 хвилин до вимикання духовки розкрийте верхній шар фольги. Проте не довше 5 хвилин, щоб сік не випарувався з філе.
Для приготування смачної страви потрібно мати продукт високої якості, набір спецій та вміння все це об’єднати. Поговоримо сьогодні про приправи для риби, м’яса та птиці. З ними ваші кулінарні здобутки стануть набагато визначнішими, передають Патріоти У...
Якщо ви любите крильця та курку, приготуйте для них маринад з карі та кунжутом. Це буде смачно та пікантно. З таким маринадом звичні продукти відкриються для вас з нової сторони, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Час...