Куряче філе досить пісне, а після приготування може бути сухим та давким. Але якщо його приготувати за цим рецептом та запекти саме у фользі, то ви отримаєте ніжне, м’яке, соковите та ароматне м’ясо, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть два філе, приготуйте маринад: змішайте 2 ст.л. сметани та 2 ст.л. соєвого соусу, сіль можна не додавати, а от улюблені прянощі варто.
Змастіть з усіх сторін філе, обмотайте харчовою плівкою та відправте в холодильник на 2 години.
Після цього візьміть фольгу, складіть двічі та викладіть філе. Маринад, що залишився додайте до м’яса, щоб не витікало зробіть бортик.
Закрийте щільно м’ясо та відправте у духовку на 45 хвилин, температура 180-185 градусів.
М’ясо вийде соковитим, волокна будуть танути в роті, а якщо ви полюбляєте скоринку, то за 5 хвилин до вимикання духовки розкрийте верхній шар фольги. Проте не довше 5 хвилин, щоб сік не випарувався з філе.
Напевно, це вкрай дивовижно, однак звичайна перловка допомагає поповнити дефіцит колагену в жіночому організмі, тим самим омолодити його на декілька років. Лікарі рекомендують їсти перлову кашу хоча б раз на тиждень, цього буде досить, щоб отримати ней...
Більшість із нас вважають за краще вживати домашнє печиво, а не «магазинне», передають Патріоти України. І в цьому немає нічого дивного: самостійно приготовані ласощі помітно смачніші за заводські. Але, на жаль, далеко не всім господаркам вдається приг...