Лише спробуйте! Як зробити кляр на мінеральній воді для смаження риби

Смажена в клярі риба буде дуже соковита та апетитна. Вона збереже соковитість та ніжність, не буде пересушеною. Спробуйте зробити кляр на мінеральній воді, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • рибне філе;
  • яйце — 1 шт.;
  • майонез — 2 ст.л.;
  • сода — 0,5 ч.л.;
  • мінеральна вода — 1,5 скл.;
  • олія.
  • борошно;
  • сіль, цукор.

Як приготувати

Щоб риба після смаження була смачною, посоліть її та залиште на 20 хвилин. А тим часом зробіть кляр.

Змішайте разом мінеральну воду, яйце, майонез, соду, цукор та сіль. Потім введіть просіяне борошно. В результаті у вас буде густа маса.

Рибу спочатку запаніруйте в борошні, а потім опустіть в кляр. Обсмажте на добре розігрітій сковороді з олією протягом 3-4 хвилин. Смачного!

А ви це знали? Навіщо додавати майонез до млинців

понеділок, 21 квітень 2025, 12:10

Млинці входять до числа страв, які бажано вміти готувати, передають Патріоти України. Однак далеко не всі кулінари справляються з приготуванням цієї популярної страви. Млинці можуть вийти занадто тонкими, сухими та несмачними. Та й новачки під час готу...

Смакота! Як замаринувати шматочки філе лосося за 30 хвилин

понеділок, 21 квітень 2025, 11:56

Придбати цілу тушку лосося не кожен може, оскільки вартість кусає гаманець. А обрізки лосося або шматочки філе вигідно для господинь. При цьому якщо смачно замаринувати рибу, то буде ідеальний інгредієнт для салатів, бутербродів і просто для смакування...