Лише спробуйте! Як зробити кляр на мінеральній воді для смаження риби

Смажена в клярі риба буде дуже соковита та апетитна. Вона збереже соковитість та ніжність, не буде пересушеною. Спробуйте зробити кляр на мінеральній воді, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • рибне філе;
  • яйце — 1 шт.;
  • майонез — 2 ст.л.;
  • сода — 0,5 ч.л.;
  • мінеральна вода — 1,5 скл.;
  • олія.
  • борошно;
  • сіль, цукор.

Як приготувати

Щоб риба після смаження була смачною, посоліть її та залиште на 20 хвилин. А тим часом зробіть кляр.

Змішайте разом мінеральну воду, яйце, майонез, соду, цукор та сіль. Потім введіть просіяне борошно. В результаті у вас буде густа маса.

Рибу спочатку запаніруйте в борошні, а потім опустіть в кляр. Обсмажте на добре розігрітій сковороді з олією протягом 3-4 хвилин. Смачного!

Соковита курка-гриль за 5 хвилин - шеф-кухарка поділилася геніальним рецептом

субота, 19 липень 2025, 9:15

Курка-гриль - це класика, яку легко зіпсувати. Сухе, гумове, безсмакове м’ясо здатне зіпсувати будь-який обід. Але відома кулінарна експертка Дженніфер Сігл поділилася рецептом, який гарантує ніжне, соковите і ароматне філе щоразу, передають Патріоти У...

Їжа-антистрес: Названо продукти, що допомагають впоратися з тривогою

субота, 19 липень 2025, 7:30

Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...