Лише спробуйте! Як зробити кляр на мінеральній воді для смаження риби

Смажена в клярі риба буде дуже соковита та апетитна. Вона збереже соковитість та ніжність, не буде пересушеною. Спробуйте зробити кляр на мінеральній воді, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • рибне філе;
  • яйце — 1 шт.;
  • майонез — 2 ст.л.;
  • сода — 0,5 ч.л.;
  • мінеральна вода — 1,5 скл.;
  • олія.
  • борошно;
  • сіль, цукор.

Як приготувати

Щоб риба після смаження була смачною, посоліть її та залиште на 20 хвилин. А тим часом зробіть кляр.

Змішайте разом мінеральну воду, яйце, майонез, соду, цукор та сіль. Потім введіть просіяне борошно. В результаті у вас буде густа маса.

Рибу спочатку запаніруйте в борошні, а потім опустіть в кляр. Обсмажте на добре розігрітій сковороді з олією протягом 3-4 хвилин. Смачного!

Є секрет! Як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися

субота, 18 січень 2025, 12:12

Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...

Не робіть помилок! Названо продукт, який категорично не можна готувати у фритюрниці

субота, 18 січень 2025, 11:48

Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...