Смажена в клярі риба буде дуже соковита та апетитна. Вона збереже соковитість та ніжність, не буде пересушеною. Спробуйте зробити кляр на мінеральній воді, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Щоб риба після смаження була смачною, посоліть її та залиште на 20 хвилин. А тим часом зробіть кляр.
Змішайте разом мінеральну воду, яйце, майонез, соду, цукор та сіль. Потім введіть просіяне борошно. В результаті у вас буде густа маса.
Рибу спочатку запаніруйте в борошні, а потім опустіть в кляр. Обсмажте на добре розігрітій сковороді з олією протягом 3-4 хвилин. Смачного!
Млинці входять до числа страв, які бажано вміти готувати, передають Патріоти України. Однак далеко не всі кулінари справляються з приготуванням цієї популярної страви. Млинці можуть вийти занадто тонкими, сухими та несмачними. Та й новачки під час готу...
Придбати цілу тушку лосося не кожен може, оскільки вартість кусає гаманець. А обрізки лосося або шматочки філе вигідно для господинь. При цьому якщо смачно замаринувати рибу, то буде ідеальний інгредієнт для салатів, бутербродів і просто для смакування...