Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передають Патріоти України.

Вимоги до фаршу

Для його приготування можна брати будь-яке м’ясо. Все залежить від смакових уподобань. Свинина, яловичина, молода телятина, кролик, курка чи індичка — варіантів безліч.

Фарш має бути досить щільний, але бажано, щоб не дуже пісний. В цьому випадку він буде сухим на смак. Найголовніше, щоб фарш не нагадував гуму на смак.

Потрібно додати цибулю. Деякі господині радять наліплені пельмені відразу споживати, бо після розморожування може бути трохи неприємний присмак. До речі, його можна позбутися. Для цього цибулю можна відварити в молоці, а потім додати її в начинку. Такі пельмені після заморожування не будуть мати поганий присмак.

Для соковитості можна додати до фаршу перетертий кабачок або картоплину. Іноді навіть капусту додають. Дотримуйтесь пропорцій. На 1 кг фаршу додають 200 г овочевого пюре.

Для соковитості в пюре вводять додаткові інгредієнти не лише у вигляді овочів. Також можна спробувати воду, молоко або вершки, розкришений лід. Нехай ваші пельмені будуть найсмачніші. А ці маленькі кулінарні секрети в цьому допоможуть.

Джерело: ПростоВей

Це варто знати! ТОП-6 причин, які змусять відмовитись від газованої води

п’ятниця, 23 травень 2025, 18:56

Газовані напої є основним джерелом доданого цукру в раціоні, що може призвести до різних проблем зі здоров'ям, від зайвого жиру до підвищеного ризику діабету. Якщо ви хочете схуднути та покращити своє здоров'я, найкраще відмовитися від газованих напоїв...

Лайфхаки, як зі звичайної страви зробити кулінарний “шедевр”

п’ятниця, 23 травень 2025, 18:13

М’ясо – універсальний продукт, який чудово вписується у сніданок, обід чи вечерю. Поспіхом запечений стейк або засмажені котлети теж з’їдаються, але якщо застосувати пару хитрощів, то вони стануть у рази смачнішими, передають Патріоти України.