Не всі господині готові на кулінарні експерименти зі звичними стравами, які для багатьох становлять основу раціону. Але не завжди це розумне рішення. Смак омлету тільки виграє при поєднанні з деякими продуктами харчування. Якщо додати певні компоненти, можна отримати практично нове блюдо, передають Патріоти України.
Прекрасним рішенням, яке однозначно варто спробувати, є сир. Можна купувати будь-який продукт. Особливо цікавим є сир із добавками, тому що він позбавляє необхідності використання додаткових спецій.
Необхідно на порцію з трьох яєць взяти приблизно 70 г кисломолочного сиру. Досить просто поєднати два інгредієнти, довести їх до однорідного стану. Після прогріваємо сковорідку з олією і починаємо смажити. Такий омлет вийде не лише смачним, а й пишним. Також його можна і запекти в духовці, але температурний режим варто вибирати не дуже високий.
Мигдаль, хоча і часто називають горіхом, насправді є насінням багаторічного дерева, родом із Центральної та Малої Азії. Сьогодні ці насіння вирощують по всьому світу, а США є найбільшим виробником. В Європі мигдаль росте в Іспанії, Італії, Хорватії та ...
У фруктах, зокрема в яблуках, клітковина, вітаміни, мінерали та антиоксиданти, як стверджують фахівці, здебільшого накопичуються на поверхні плоду. Цим пояснюється, що яблуко, з'їдене цілим, краще для травлення, ніж очищене, передають Патріоти України....