Яловичина дуже вибаглива в приготуванні, зазначають Патріоти України. Щоб яловичина була ніжною і ароматною, пропонуємо запекти її під густим соусом.
Яловичина в гірчично-сметанному соусі вимагає досить багато часу на приготування, але сам процес дуже простий. Просто змішайте необхідні інгредієнти, а далі справа за духовкою.
Інгредієнти
Наріжте яловичину і цибулю, додайте спеції і соняшникову олію, перемішайте.
Перекладіть м’ясо в форму, змащену вершковим маслом. Накрийте фольгою і запікайте в духовці 2 години при 180 градусах.
До однорідності змішайте сметану з борошном, гірчицею, сіллю і перцем.
У готову яловичину додайте соус і перемішайте разом з соком, що виділився. Запікайте ще 30 хвилин.
Загальні принципи готування будь-якого виду червоного м’яса або птиці прості і не вимагають пояснень. Зазвичай вже їх досить для того, щоб, як мінімум, не зіпсувати продукт.
Яйця - дуже цінний та смачний продукт. Їх можна їсти в будь-якому вигляді, а також додавати у випічку, млинці, котлети, салати. Найважливіше - готувати яйця так, щоб жовток був рідким - продукт буде найбільш корисним, передають Патріоти України. Кожен ...
Куряче м'ясо є дуже бюджетним, простим у приготуванні та смачним продуктом, який може бути основою для приготування бульйону, супу, салатів, котлет, відбивних. Дуже важливо – вибрати якісний продукт, краще використовувати не магазинний продукт для приг...