Яловичина дуже вибаглива в приготуванні, зазначають Патріоти України. Щоб яловичина була ніжною і ароматною, пропонуємо запекти її під густим соусом.
Яловичина в гірчично-сметанному соусі вимагає досить багато часу на приготування, але сам процес дуже простий. Просто змішайте необхідні інгредієнти, а далі справа за духовкою.
Інгредієнти
Наріжте яловичину і цибулю, додайте спеції і соняшникову олію, перемішайте.
Перекладіть м’ясо в форму, змащену вершковим маслом. Накрийте фольгою і запікайте в духовці 2 години при 180 градусах.
До однорідності змішайте сметану з борошном, гірчицею, сіллю і перцем.
У готову яловичину додайте соус і перемішайте разом з соком, що виділився. Запікайте ще 30 хвилин.
Загальні принципи готування будь-якого виду червоного м’яса або птиці прості і не вимагають пояснень. Зазвичай вже їх досить для того, щоб, як мінімум, не зіпсувати продукт.
З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...
Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...