Існує безліч рецептів сирників: з борошном і без нього, на манній крупі і ін. Прагнення полягає в єдиному — досягти ідеального смаку. Зовсім не хочеться перевести продукти та не отримати бажаного результату. Для сирників важливо дотримуватись пропорцій. Тільки так все вийде смачно, передають Патріоти України.
На одну порцію потрібно приблизно 150 г кисломолочного сиру. Краще брати з жирністю 4-5%. Він має бути м’який, зернини не великі. Окрім того, не варто брати надто вологий сир.
Ще один момент стосується цукру. На 150 г сиру рекомендується брати біля 20 г. Звичайно, дрібку ванілі покладіть та солі. Це допоможе збалансувати смак. Далі приділіть увагу яйцям. Достатньо 0,5 від жовтка.
З такими пропорціями перемішайте масу. Але надто сильно не треба. Якщо бачите, що тісто вологе, додайте трохи борошна. Переважно використовують пшеничне. При бажанні можна покласти рисове, щоб смак був ніжнішим.
З тіста сформуйте ковбаску та розріжте на порційні шматки. Кожен з них обваляйте в борошні. На сковороду додайте трохи олії та шматочок вершкового масла. Обсмажте сирники до золотистої скоринки. Потім покладіть на деко та відправте в духову шафу на 5 хвилин. Температура — 180 градусів.
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....