Існує безліч рецептів сирників: з борошном і без нього, на манній крупі і ін. Прагнення полягає в єдиному — досягти ідеального смаку. Зовсім не хочеться перевести продукти та не отримати бажаного результату. Для сирників важливо дотримуватись пропорцій. Тільки так все вийде смачно, передають Патріоти України.
На одну порцію потрібно приблизно 150 г кисломолочного сиру. Краще брати з жирністю 4-5%. Він має бути м’який, зернини не великі. Окрім того, не варто брати надто вологий сир.
Ще один момент стосується цукру. На 150 г сиру рекомендується брати біля 20 г. Звичайно, дрібку ванілі покладіть та солі. Це допоможе збалансувати смак. Далі приділіть увагу яйцям. Достатньо 0,5 від жовтка.
З такими пропорціями перемішайте масу. Але надто сильно не треба. Якщо бачите, що тісто вологе, додайте трохи борошна. Переважно використовують пшеничне. При бажанні можна покласти рисове, щоб смак був ніжнішим.
З тіста сформуйте ковбаску та розріжте на порційні шматки. Кожен з них обваляйте в борошні. На сковороду додайте трохи олії та шматочок вершкового масла. Обсмажте сирники до золотистої скоринки. Потім покладіть на деко та відправте в духову шафу на 5 хвилин. Температура — 180 градусів.
Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. В глибоку сковороду викладіть всі подані інгр...
Смажена картопля здається простою стравою, але зробити її по-справжньому смачною вдається не всім. Часто овоч виходить дуже м'яким, без апетитної скоринки. Але є один простий трюк, який змінить усе. І головне – для нього не потрібні дорогі продукти чи ...