Лише спробуйте! Ідеальні сирники без борошняного присмаку існують

Існує безліч рецептів сирників: з борошном і без нього, на манній крупі і ін. Прагнення полягає в єдиному — досягти ідеального смаку. Зовсім не хочеться перевести продукти та не отримати бажаного результату. Для сирників важливо дотримуватись пропорцій. Тільки так все вийде смачно, передають Патріоти України.

Нюанси приготування сирників

На одну порцію потрібно приблизно 150 г кисломолочного сиру. Краще брати з жирністю 4-5%. Він має бути м’який, зернини не великі. Окрім того, не варто брати надто вологий сир.

Ще один момент стосується цукру. На 150 г сиру рекомендується брати біля 20 г. Звичайно, дрібку ванілі покладіть та солі. Це допоможе збалансувати смак. Далі приділіть увагу яйцям. Достатньо 0,5 від жовтка.

З такими пропорціями перемішайте масу. Але надто сильно не треба. Якщо бачите, що тісто вологе, додайте трохи борошна. Переважно використовують пшеничне. При бажанні можна покласти рисове, щоб смак був ніжнішим.

З тіста сформуйте ковбаску та розріжте на порційні шматки. Кожен з них обваляйте в борошні. На сковороду додайте трохи олії та шматочок вершкового масла. Обсмажте сирники до золотистої скоринки. Потім покладіть на деко та відправте в духову шафу на 5 хвилин. Температура — 180 градусів.

Господиням на замітку! Що додати у гречку, щоб збільшити її об’єм удвічі

середа, 21 травень 2025, 10:08

Досвідчені господині знають, як варити гречку, щоб кожна зернинка розкрилася, набухла та дала неповторний смак, який не переплутати з жодною кашею. Хоч гречку можна їсти та запарену, якщо вона настоїться протягом ночі, але все ж м’яка, проте розсипчаст...

Все просто! Як зробити кольорові млинці без барвників

середа, 21 травень 2025, 9:15

Кольорові тонкі млинці можуть стати основою для святкової закуски. Ви можете зробити солодку чи солону начинку, гарно оформити та вразити гостей. При цьому барвники все ж будуть, але натуральні. З продуктів, які не важко знайти, але без хімічних порошк...