Не завжди картопля має такий смак, що нічого не варто додавати. Суттєво покращити смак пюре можна різними способами, але цей один із найкращих, передають Патріоти України.
Досвідчені господині радять під час варіння кидати у воду цілу цибулину або декілька зубчиків часнику. Дехто додає для аромату лавровий листок, проте він може віддавати гіркотою.
А от в саме пюре для неймовірного присмаку та відтінку варто відразу після того, як потовкли, кинути 2 яєчні жовтки. Завдяки тому, що картопля гаряча, жовток буде ніби заварний. Присмак у пюре стане насиченим, як і колір. Спробуйте і ваша картопля вразить і вас, і ваших рідних.
Дослідження показують, що харчування прямо впливає на настрій і психологічний стан. Ось список продуктів, які допомагають боротися з депресією та підвищують рівень енергії, передають Патріоти України. Багата омега-3 жирними кислотами, які підтримують з...
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...