Не завжди картопля має такий смак, що нічого не варто додавати. Суттєво покращити смак пюре можна різними способами, але цей один із найкращих, передають Патріоти України.
Досвідчені господині радять під час варіння кидати у воду цілу цибулину або декілька зубчиків часнику. Дехто додає для аромату лавровий листок, проте він може віддавати гіркотою.
А от в саме пюре для неймовірного присмаку та відтінку варто відразу після того, як потовкли, кинути 2 яєчні жовтки. Завдяки тому, що картопля гаряча, жовток буде ніби заварний. Присмак у пюре стане насиченим, як і колір. Спробуйте і ваша картопля вразить і вас, і ваших рідних.
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...
Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...