Ароматні консервовані кабачки з часником і зеленню,т що за смаком нагадують мариновані гриби, нескладно заготовити на зиму. Легкі в приготуванні, вони відмінно поєднуються з різними варіантами гарніру. Не зайвим виявиться такий смаколик і за святковим столом, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Для консервації важливо брати молоді кабачки одного виду. Миємо й очищаємо кабачки. Готуємо зелень і необхідні спеції.
Нарізаємо кабачки кубиком. І перекладаємо в ємність відповідного розміру.
Додаємо до кабачків подрібнений часник, зелень, масло, оцет і спеції.
Добре все перемішуємо і залишаємо на 2-3 години. За цей час кабачки пустять сік.
Рівномірно розподіляємо кабачки з соком між банками і відправляємо їх стерилізувати. Час стерилізації для 0,5 л банки — 15 хв., для 0,25 л — 6-7 хвилин.
Після стерилізації банки закочумо. Орієнтовний вихід — 3,5 літра.
Детальніше про заготівлю кабачків під гриби в відео нижче:
Між домашньою та ресторанною піцою – справжня прірва. Секрет смачної піци полягає саме в особливому тісті, яке роблять у піцеріях. Вони ніколи не додають дріжджі, які завжди фігурують у домашніх рецептах. Купуючи в магазині вже готове тісто, ви завжди ...
Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...