Ароматні консервовані кабачки з часником і зеленню,т що за смаком нагадують мариновані гриби, нескладно заготовити на зиму. Легкі в приготуванні, вони відмінно поєднуються з різними варіантами гарніру. Не зайвим виявиться такий смаколик і за святковим столом, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Для консервації важливо брати молоді кабачки одного виду. Миємо й очищаємо кабачки. Готуємо зелень і необхідні спеції.
Нарізаємо кабачки кубиком. І перекладаємо в ємність відповідного розміру.
Додаємо до кабачків подрібнений часник, зелень, масло, оцет і спеції.
Добре все перемішуємо і залишаємо на 2-3 години. За цей час кабачки пустять сік.
Рівномірно розподіляємо кабачки з соком між банками і відправляємо їх стерилізувати. Час стерилізації для 0,5 л банки — 15 хв., для 0,25 л — 6-7 хвилин.
Після стерилізації банки закочумо. Орієнтовний вихід — 3,5 літра.
Детальніше про заготівлю кабачків під гриби в відео нижче:
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...