Лише спробуйте! Консервовані кабачки з часником - дуже нагадують гриби

Ароматні консервовані кабачки з часником і зеленню,т що за смаком нагадують мариновані гриби, нескладно заготовити на зиму. Легкі в приготуванні, вони відмінно поєднуються з різними варіантами гарніру. Не зайвим виявиться такий смаколик і за святковим столом, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кабачки — 3 кг
  • часник — 3 головки
  • оцет — 100 г
  • соняшникова олія — 100 г
  • цукор — 100 г
  • сіль — 2 ст. л.
  • чорний мелений перець — 1 ч. л.
  • лавровий лист — 4-5 шт.
  • запашний перець — 10 шт.
  • зелень — за смаком.

Приготування:

Для консервації важливо брати молоді кабачки одного виду. Миємо й очищаємо кабачки. Готуємо зелень і необхідні спеції.

Нарізаємо кабачки кубиком. І перекладаємо в ємність відповідного розміру.

Додаємо до кабачків подрібнений часник, зелень, масло, оцет і спеції.

Добре все перемішуємо і залишаємо на 2-3 години. За цей час кабачки пустять сік.

Рівномірно розподіляємо кабачки з соком між банками і відправляємо їх стерилізувати. Час стерилізації для 0,5 л банки — 15 хв., для 0,25 л — 6-7 хвилин.

Після стерилізації банки закочумо. Орієнтовний вихід — 3,5 літра.

Детальніше про заготівлю кабачків під гриби в відео нижче:

Це може здивувати! ТОП-6 несподіваних причин, чому кава не будить

субота, 27 квітень 2024, 6:47

Вживання кави, особливо зранку, широко розповсюджене - адже кава містить кофеїн та інші сполуки, які підвищують бадьорість і покращують настрій. Але попри те, що кава є стимулятором, іноді її вживання не дає бажаного результату - радше навпаки, підвищу...

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...