Картопляні котлети доступні за ціною і ними цілком можна нагодувати всю сім’ю. Особливо якщо подати їх зі сметаною або якимсь соусом, передають Патріоти України.
Сьогодні у нашому меню картопляні котлети із пюре. А також простий рецепт підливки із сушених грибів, яку можна приготувати вдома.
1․ Картоплю вимити, почистити і нарізати великими шматочками. Відварити картоплю до готовності у підсоленій воді.
2․ Злити воду і за допомогою товкача зробити пюре, з додаванням розтопленого вершкового масла. Приправити сіллю та перцем.
3․ Зробити котлетну масу: змішати у великій мисці картопляне пюре з яйцем, далі додати борошно і все добре перемішати ложкою. Сформувати невеликі котлети довільної форми (але плоскі смажаться простіше) і обваляти їх у панірувальних сухарях (або борошні).
4․ У сковороді розігріти олію на середньому вогні. Обсмажувати картопляні котлети по 3-5 хвилин із кожного боку до золотистої скоринки.
Грибна підливка з будь-яких сушених грибів: перед приготуванням котлет замочіть гриби, хвилин через 20 пропустіть через м’ясорубку.
Додайте бульйон від «замочки», проваріть у сотейнику хвилин 5, загустіть обсмаженим борошном. Обсмажте окремо подрібнену цибулю з часником і додайте суміш до грибів. Перемішайте. Дайте повністю охолонути і додайте сюди ложку сметани. Смачного! Готуйте вдома – це просто та бюджетно!
Всі ми вже звикли, що перш ніж поставити випікатись пиріжки чи бісквіт, деко встеляємо пергаментом. Він значно полегшує процес відставання випічки від форми, передають Патріоти України. Але в кулінарії, як і в інших справах, буває по-різному. Може трап...
Якщо людина прагне схуднути, вона регулярно вживає кефір. Цей корисний і ніжний продукт позитивно впливає на стан здоров’я, добре діє на шлунково-кишковий тракт, допомагає вирішити проблеми з травленням, передають Патріоти України. Кефір дає відчуття с...