Лише спробуйте! Макові млинці з сиром - виходять дуже смачними

Пропонуємо вам приготувати смачні макові млинці з сиром, передають Патріоти України.

Макові млинці з сиром виходять дуже смачні і красиві. Мак надає їм особливий шарм, а чудова начинка з сиру з цитрусовим ароматом чудово доповнює композицію. Млинці чудово підійдуть для сімейного сніданку і обов’язково припадуть до смаку вашим близьким.

Необхідні продукти

  • 750 мілілітрів молока
  • 2 курячих яйця
  • пів чайної ложки солі
  • 1 столова ложка цукру
  • 300 грам пшеничного борошна
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 2 столові ложки маку

Для начинки

  • 500 грам домашнього сиру
  • 1 лимон
  • 3 столові ложки цукру
  • 8 грам ванільного цукру

Покроковий процес приготування макових млинців

У глибоку миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і цукор. Все збиваємо міксером до легкої піни. Потім вливаємо молоко (250 мл.) І ще раз все збиваємо.

В отриману рідку масу всипаємо просіяне борошно і перемішуємо міксером до однорідності. У готову масу додаємо молоко, що залишилося і знову перемішуємо.

Щоб млинці не прилипали до сковороди вливаємо олію і ще раз перемішуємо. У готову масу всипаємо мак і знову перемішуємо. Готовому тісту даємо відпочити 15 хвилин.

З лимона знімаємо цедру. У чашку кладемо ванільний цукор, цукор і лимонну цедру. Перемелюємо блендером до однорідної маси.

Сковороду розігріваємо і змащуємо рослинною олією. У черпак набираємо трохи тіста і виливаємо на сковороду. Обсмажуємо млинці з двох сторін до рум’яної скоринки.

Начиняємо млинці. Беремо один млинець і кладемо маковою стороною вниз, зверху розподіляємо начинку і звертаємо його в рулет. Таким чином поступаємо з усіма млинцями.

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...