Пропонуємо вам приготувати смачні макові млинці з сиром, передають Патріоти України.
Макові млинці з сиром виходять дуже смачні і красиві. Мак надає їм особливий шарм, а чудова начинка з сиру з цитрусовим ароматом чудово доповнює композицію. Млинці чудово підійдуть для сімейного сніданку і обов’язково припадуть до смаку вашим близьким.
Необхідні продукти
Для начинки
У глибоку миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і цукор. Все збиваємо міксером до легкої піни. Потім вливаємо молоко (250 мл.) І ще раз все збиваємо.
В отриману рідку масу всипаємо просіяне борошно і перемішуємо міксером до однорідності. У готову масу додаємо молоко, що залишилося і знову перемішуємо.
Щоб млинці не прилипали до сковороди вливаємо олію і ще раз перемішуємо. У готову масу всипаємо мак і знову перемішуємо. Готовому тісту даємо відпочити 15 хвилин.
З лимона знімаємо цедру. У чашку кладемо ванільний цукор, цукор і лимонну цедру. Перемелюємо блендером до однорідної маси.
Сковороду розігріваємо і змащуємо рослинною олією. У черпак набираємо трохи тіста і виливаємо на сковороду. Обсмажуємо млинці з двох сторін до рум’яної скоринки.
Начиняємо млинці. Беремо один млинець і кладемо маковою стороною вниз, зверху розподіляємо начинку і звертаємо його в рулет. Таким чином поступаємо з усіма млинцями.
Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....
У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...