Лише спробуйте! Макові млинці з сиром - виходять дуже смачними

Пропонуємо вам приготувати смачні макові млинці з сиром, передають Патріоти України.

Макові млинці з сиром виходять дуже смачні і красиві. Мак надає їм особливий шарм, а чудова начинка з сиру з цитрусовим ароматом чудово доповнює композицію. Млинці чудово підійдуть для сімейного сніданку і обов’язково припадуть до смаку вашим близьким.

Необхідні продукти

  • 750 мілілітрів молока
  • 2 курячих яйця
  • пів чайної ложки солі
  • 1 столова ложка цукру
  • 300 грам пшеничного борошна
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 2 столові ложки маку

Для начинки

  • 500 грам домашнього сиру
  • 1 лимон
  • 3 столові ложки цукру
  • 8 грам ванільного цукру

Покроковий процес приготування макових млинців

У глибоку миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і цукор. Все збиваємо міксером до легкої піни. Потім вливаємо молоко (250 мл.) І ще раз все збиваємо.

В отриману рідку масу всипаємо просіяне борошно і перемішуємо міксером до однорідності. У готову масу додаємо молоко, що залишилося і знову перемішуємо.

Щоб млинці не прилипали до сковороди вливаємо олію і ще раз перемішуємо. У готову масу всипаємо мак і знову перемішуємо. Готовому тісту даємо відпочити 15 хвилин.

З лимона знімаємо цедру. У чашку кладемо ванільний цукор, цукор і лимонну цедру. Перемелюємо блендером до однорідної маси.

Сковороду розігріваємо і змащуємо рослинною олією. У черпак набираємо трохи тіста і виливаємо на сковороду. Обсмажуємо млинці з двох сторін до рум’яної скоринки.

Начиняємо млинці. Беремо один млинець і кладемо маковою стороною вниз, зверху розподіляємо начинку і звертаємо його в рулет. Таким чином поступаємо з усіма млинцями.

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...