М’ясні гнізда – смачне поєднання курятини з грибами під сиром. Ідеальний варіант на обід або вечерю. Ви повинні їх обов’язково скуштувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішайте фарш з яйцем, сіллю, перцем та іншими спеціями. Ретельно його відбийте руками та поставте у холодильник на 20 хвилин. Після цього візьміть фарш, сформуйте з нього кульки, як на котлету. По середині кульок зробіть ямки. Можна за допомогою чарки. Повинні вийти у формі гніздечка.
Після цього обсмажте цибулю й гриби на сковорідці з олією та шматочком вершкового масла. Покладіть м’ясні гнізда у форму для запікання або на деко. Викладіть у середину фаршу грибну начинку, змастіть її сметаною, присипте зеленню й натертим сиром. Випікайте 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!
Борщ є одним із найскладніших у плані приготування, оскільки ідеальну страву під силу приготувати лише досвідченій господині, передають Патріоти України. Важливо не тільки правильно вибрати список продуктів, але й знати певні секрети дуже смачної страв...
Під час приготування традиційних супів важливо дотримуватись балансу: вони не повинні бути “порожніми”, але й зайва жирність першим стравам ні до чого, передають Патріоти України. Іноді в процесі готування можна помітити, що суп виходить занадто жирним...