Лише спробуйте! М’ясні гніздечка з грибною начинкою під сиром - ідеальне поєднання смаків

М’ясні гнізда – смачне поєднання курятини з грибами під сиром. Ідеальний варіант на обід або вечерю. Ви повинні їх обов’язково скуштувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • фарш із курячого філе
  • 1 яйце
  • 1 ч. л. паприки
  • 2/3 ч. л. сухого часнику
  • сіль, перець
  • 1 цибулина
  • 250 г печериць
  • 150 г сиру
  • 30 г сметани
  • зелень на смак

Приготування:

Змішайте фарш з яйцем, сіллю, перцем та іншими спеціями. Ретельно його відбийте руками та поставте у холодильник на 20 хвилин. Після цього візьміть фарш, сформуйте з нього кульки, як на котлету. По середині кульок зробіть ямки. Можна за допомогою чарки. Повинні вийти у формі гніздечка.

Після цього обсмажте цибулю й гриби на сковорідці з олією та шматочком вершкового масла. Покладіть м’ясні гнізда у форму для запікання або на деко. Викладіть у середину фаршу грибну начинку, змастіть її сметаною, присипте зеленню й натертим сиром. Випікайте 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!

Їжа, яку ніколи не можна їсти після падіння - ось де ховається 97% бактерій

вівторок, 29 липень 2025, 17:50

Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...

Готуємо шашлик у духовці: Інгредієнти, які зроблять м’ясо ніжним і соковитим

вівторок, 29 липень 2025, 12:35

Приготувати смачний і соковитий курячий шашлик вдома просто - достатньо духовки та кількох сезонних овочів. Щоб м’ясо не вийшло сухим, важливо правильно вибрати маринад та спеції. Цей рецепт від фудблогерки Mariiam Foodblog допоможе зробити вечерю легк...