М’ясо стає апетитним та надзвичайно смачним, якщо його перед приготуванням замаринувати. Так, воно від цього тільки виграє. Пропонуємо вам три способи, які стануть вашими фаворитами, передають Патріоти України
Маринад на основі молока. Вибирайте з жирністю 3,2%. Достатньо двух склянок напою. Щоб додати смаку та аромату, потрібен часник. Кількох зубчиків буде цілком достатньо.
В молоко додайте 4 ст.л. цукру, сіль та чорний мелений перець за вашим смаком. Закип’ятіть та охолодіть. Наріжте м’ясо на шматки, натріть сіллю, часником, а потім залийте кип’яченим молоком з розчиненим цукром. Зверніть увагу, що воно повинно бути холодним. Маринувати протягом 3 годин
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...