Лише спробуйте! М’ясо буде танути в роті, якщо зробити для нього молочний маринад

М’ясо стає апетитним та надзвичайно смачним, якщо його перед приготуванням замаринувати. Так, воно від цього тільки виграє. Пропонуємо вам три способи, які стануть вашими фаворитами, передають Патріоти України

Подробиці

Маринад на основі молока. Вибирайте з жирністю 3,2%. Достатньо двух склянок напою. Щоб додати смаку та аромату, потрібен часник. Кількох зубчиків буде цілком достатньо.

В молоко додайте 4 ст.л. цукру, сіль та чорний мелений перець за вашим смаком. Закип’ятіть та охолодіть. Наріжте м’ясо на шматки, натріть сіллю, часником, а потім залийте кип’яченим молоком з розчиненим цукром. Зверніть увагу, що воно повинно бути холодним. Маринувати протягом 3 годин

Джерело: ПростоВей

Смакота! Желе та сметана - легкий та приємний десерт

понеділок, 24 лютий 2025, 18:09

Яскравий та гарний десерт. Його можна подати і до святкового столу, і просто після обіду. Легкий на смак та смугастий. Читайте далі рецепт приготування, передають Патріоти України. Вам потрібні такі складові:. Як приготувати. Желе беріть з тим смаком, ...

Можна серйозно нашкодити здоров’ю! Ніколи не поєднуйте це з кавою

понеділок, 24 лютий 2025, 17:30

Кава є одним з найбільш улюблених напоїв у всьому світі. Для багатьох людей чашка гарячої кави є невід'ємною частиною ранкового ритуалу. Однак варто пам’ятати, що деякі продукти можуть негативно реагувати на каву, що може призвести до потенційно шкідли...