Лише спробуйте! На чому можна посмажити яєчню, щоб зробити її апетитнішою

Якщо ви досі смажили яєчню на олії, тоді ця стаття відкриє для вас нові смаки. Олія, звичайно, є зручним продуктом: не горить, не піниться. Але саме різновид жиру визначає смак майбутньої страви. Олію можна замінити, передають Патріоти України.

Подробиці

Замініть олію на сало. Цей варіант вартує уваги. Смачно, апетитно та просто. Покладіть на сковороду кілька шматочків. Нехай трохи стопляться. Тоді вбийте яйця. Це зовсім інший рівень смаку.

Про масло є багато суперечок, що воно може підгоріти. Почнемо з того, що яєчня смажиться швидко. Нічого особливо так згоріти не встигне. Окрім того, покладіть трохи більше масла. Яєчня від цього тільки виграє.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Навіщо досвідчені господарки смажать рибу на пергаментному папері

понеділок, 28 жовтень 2024, 8:07

Риба є важливою частиною здорового раціону, оскільки має значний список корисних властивостей, передають Патріоти України. Найчастіше цей продукт запікають чи смажать. Не всі люблять при цьому користуватися новими сковорідками, які допомагають досягти ...

Не робіть помилок! Чому млинці виходять білими і не рум’яняться

понеділок, 28 жовтень 2024, 7:12

На перший погляд нічого складного в приготуванні млинців немає. Достатньо змішати такі інгредієнти, як молоко, яйця і борошно, після чого вилити суміш на сковороду. Однак у деяких випадках страва не набуває необхідної для неї рум’яності. Це означає, що...