Якщо ви досі смажили яєчню на олії, тоді ця стаття відкриє для вас нові смаки. Олія, звичайно, є зручним продуктом: не горить, не піниться. Але саме різновид жиру визначає смак майбутньої страви. Олію можна замінити, передають Патріоти України.
Замініть олію на сало. Цей варіант вартує уваги. Смачно, апетитно та просто. Покладіть на сковороду кілька шматочків. Нехай трохи стопляться. Тоді вбийте яйця. Це зовсім інший рівень смаку.
Про масло є багато суперечок, що воно може підгоріти. Почнемо з того, що яєчня смажиться швидко. Нічого особливо так згоріти не встигне. Окрім того, покладіть трохи більше масла. Яєчня від цього тільки виграє.
Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...
Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...