Якщо ви досі смажили яєчню на олії, тоді ця стаття відкриє для вас нові смаки. Олія, звичайно, є зручним продуктом: не горить, не піниться. Але саме різновид жиру визначає смак майбутньої страви. Олію можна замінити, передають Патріоти України.
Замініть олію на сало. Цей варіант вартує уваги. Смачно, апетитно та просто. Покладіть на сковороду кілька шматочків. Нехай трохи стопляться. Тоді вбийте яйця. Це зовсім інший рівень смаку.
Про масло є багато суперечок, що воно може підгоріти. Почнемо з того, що яєчня смажиться швидко. Нічого особливо так згоріти не встигне. Окрім того, покладіть трохи більше масла. Яєчня від цього тільки виграє.
З кексами за цим рецептом впорається кожен. Дуже простий в приготуванні. Кекси завжди доречні: до чаювання, на перекус, для частування. Рецепт в деталях читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти:. Ке...
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...