Один із найкращих і найприємніших способів зігрітися в холодну пору року – поласувати тарілкою гарячого ароматного супу. Пропонуємо рецепт класичного грибного супу-пюре з вершками, який простий у приготуванні і обов’язково підкорить вас і всю вашу сім’ю своїм ніжним смаком, передають Патріоти України.
Інгредієнти (на 4 порції):
1. Розтопіть вершкове масло у великій суповій каструлі на середньому вогні. Протягом 5-10 хвилин обсмажте там же гриби, посипавши дрібкою солі.
2. Зменшіть вогонь до середньослабкого і продовжуйте готувати, часто помішуючи, ще 15-25 хвилин.
3. Додайте до грибів нарізану цибулю і тушкуйте ще близько 5 хвилин.
4. Енергійно вмішайте в суп борошно, потім додайте чебрець і подрібнений часник.
5. Після цього влийте курячий бульйон та склянку води. Зменшіть вогонь до мінімуму та варіть ще годину. В кінці видаліть гілочки чебрецю.
6. За допомогою занурювального блендера збийте суп у пюре, поступово додаючи до нього вершки. Приправте сіллю та перцем.
7. Подавайте при бажанні прикрасити сухариками та/або свіжою зеленню.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...