Смачний варіант намазки з курячого філе. Простий рецепт, який приготувати легко. Читайте деталі далі у статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Філе потрібно відварити в підсоленій воді протягом 40 хвилин. Охолоджене філе пропустіть через м’ясорубку або перебийте в блендері.
До філе додайте бульйон, м’яке масло, сир, сіль, перець, мускатний горіх. Все разом збийте в однорідну масу.
Перекладіть намазку в форму та поставте в холодильник для охолодження. А потім можна намащувати на скибку улюбленого хліба. Смачного!
Гречка неймовірно корисна, а крім цього смачна, якщо знати, як її готувати. Гречка запобігає утворенню жовчного каміння, знижує кров’яний тиск, зменшує ризики серцевих захворювань, а також раку грудей. Склад цієї крупи багатий міддю, магнієм, клітковин...
Тунець та лосось – два популярні варіанти морепродуктів. Таким чином, ви можете поставити запитання, яка з цих видів риби є найкращим вибором з точки зору впливу на здоров’я, передають Патріоти України. У цій статті розглядаються ці два типи риб, щоб в...