
У господинь, які вперше готують млинці, може виникнути така проблема, коли страва виходить товстою і жирною. Однак, таку проблему легко виправити за допомогою кількох простих маніпуляцій з тістом.Про це повідомили на сторінці kuxnya_prav_pit в Instagram, передають Патріоти України.
Так, під час приготування важлива правильна технологія змащування сковорідки олією, адже тоді ви отримаєте ніжні млинці, які будуть танути в роті. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:
Спосіб приготування:
Так, спочатку всі інгредієнти змішайте міксером.
Потім тісто залиште на деякий час. Це потрібно зробити саме для того, щоб маса набухла. Далі на 1 млинець не потрібно буде багато рідини, адже тільки тоді він вийде тонким.
Під час смаження, сковорідку змащуйте олією раз на три млинці.

Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...
Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню? К...