
У господинь, які вперше готують млинці, може виникнути така проблема, коли страва виходить товстою і жирною. Однак, таку проблему легко виправити за допомогою кількох простих маніпуляцій з тістом.Про це повідомили на сторінці kuxnya_prav_pit в Instagram, передають Патріоти України.
Так, під час приготування важлива правильна технологія змащування сковорідки олією, адже тоді ви отримаєте ніжні млинці, які будуть танути в роті. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:
Спосіб приготування:
Так, спочатку всі інгредієнти змішайте міксером.
Потім тісто залиште на деякий час. Це потрібно зробити саме для того, щоб маса набухла. Далі на 1 млинець не потрібно буде багато рідини, адже тільки тоді він вийде тонким.
Під час смаження, сковорідку змащуйте олією раз на три млинці.

Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...