З лаваша можна приготувати безліч страв. Сьогодні поділимося смачним рецептом конвертиків з грибною й курячою начинкою, передають Патріоти України.
2 лаваші
1 яйце для змащення
300 г курячого філе
300 г печериць
50 г сметани
100 г цибулі
кунжут для посипки
Помийте гриби, куряче філе та наріжте їх кубиками разом з цибулею. Обсмажте м‘ясо, гриби та цибулю. Після цього додайте ще сметани та гарно перемішайте. Ваша начинка готова.
Візьміть лаваш і наріжте його смужками по 10 см. Покладіть начинку на смужку з лаваша та складіть у вигляді конвертика. З двох лавашів у вас вийде 12 штук. Викладіть конвертики на деко, змастіть їх яйцем та притрусіть кунжутом.
Поставте у духовку та випікайте при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин. Конвертики смачні як гарячими, так і холодними.
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...