Паштет із печінки смачний, корисний та поживний. Приготуйте за цим рецептом і смакуйте щодня. Його навіть ложкою хочеться їсти, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Печінку промийте, видаліть зайві плівки та залийте молоком.
Цибулю та моркву наріжте великими шматками та відправте на пательню, обсмажте протягом 5-7 хвилин.
Додайте печінку та шматочок вершкового масла, перемішайте.
Залийте вершками, поперчіть та посоліть
Готуйте на середньому вогні до готовності печінки протягом 8-10 хвилин.
Перекладіть в окрему чашу та добре перебийте блендером до однорідної консистенції.
Перекладіть у контейнер для зберігання, а краще відразу смакуйте!
Саме 15 хвилин треба для того, щоб ці вареники приготувати, зварити і навіть з’їсти. Дуже ліниві і неймовірно смачні. Спробуйте, якщо нема часу виліплювати з тіста вироби, передають Патріоти України. Тісто для лінивих вареників готується просто. Беремо...
Паштет із печінки смачний, корисний та поживний. Приготуйте за цим рецептом і смакуйте щодня. Його навіть ложкою хочеться їсти, передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Печінку промийте, видаліть зайві плівки та залийте молоком. Цибулю т...