Лише спробуйте! Ніжний печінковий паштет для смачних бутербродів

Паштет із печінки смачний, корисний та поживний. Приготуйте за цим рецептом і смакуйте щодня. Його навіть ложкою хочеться їсти, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть:

  • 1 кг курячої печінки
  • 200 мл молока
  • 2 цибулини
  • 2 морквини
  • 50 г вершкового масла
  • 400 мл вершків
  • мікс перців та сіль на смак

Печінку промийте, видаліть зайві плівки та залийте молоком.

Цибулю та моркву наріжте великими шматками та відправте на пательню, обсмажте протягом 5-7 хвилин.

Додайте печінку та шматочок вершкового масла, перемішайте.

Залийте вершками, поперчіть та посоліть

Готуйте на середньому вогні до готовності печінки протягом 8-10 хвилин.

Перекладіть в окрему чашу та добре перебийте блендером до однорідної консистенції.

Перекладіть у контейнер для зберігання, а краще відразу смакуйте!

Відчуваєте біль без причини? Це може бути депресія, а не серце чи шлунок

субота, 11 жовтень 2025, 10:44

Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...

Ці напої миттєво піднімають рівень цукру в крові - уникайте їх!

субота, 11 жовтень 2025, 5:40

Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...