Паштет із печінки смачний, корисний та поживний. Приготуйте за цим рецептом і смакуйте щодня. Його навіть ложкою хочеться їсти, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Печінку промийте, видаліть зайві плівки та залийте молоком.
Цибулю та моркву наріжте великими шматками та відправте на пательню, обсмажте протягом 5-7 хвилин.
Додайте печінку та шматочок вершкового масла, перемішайте.
Залийте вершками, поперчіть та посоліть
Готуйте на середньому вогні до готовності печінки протягом 8-10 хвилин.
Перекладіть в окрему чашу та добре перебийте блендером до однорідної консистенції.
Перекладіть у контейнер для зберігання, а краще відразу смакуйте!
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...
Фрикадельки чи котлети без цибулі? Здається, це неможливо, адже в більшості сімей саме смажена цибуля вважається обов’язковим інгредієнтом. Але виявляється, що її можна легко замінити іншим овочем - і страва стане ще ніжнішою та соковитішою, передають ...