Багато людей вважають, що страва з м’яса або риби, яка була приготовлена шеф-кухарем, набагато смачніша за домашню вечерю. Найчастіше це справді так, але причина криється не як продукт або рецепт приготування, хоча вони, без сумніву, впливають на результат, передають Патріоти України.
У більшості випадків справа в тому, що в кафе та ресторанах знають про один секрет, який зовсім змінює смак як м’яса, так і риби. Найдивовижніше, що для того, щоб провернути подібний трюк, не потрібно мати майстерність, яка властива професійним кулінарам.
Цілком навпаки – впоратися із завданням під силу навіть новачку у кухарській справі. Отже, найчастіше при запіканні або жарінні доводиться виконувати ряд одноманітних дій – господиня солить і перчить шматок м’яса, маринує рибу і так далі.
Ось тут і настає час для того самого лайфхака – окрім звичних спецій, необхідно додати ще й цукор. Достатньо однієї чайної ложки цукрового піску, щоб змінити смак страви до невпізнання. Зрозуміло, на краще.
У курячих котлет є ряд переваг, адже вони вважаються корисними та дієтичними. Однак при готуванні з філе птиці може виникнути неприємна ситуація – страва вийде суха. Якщо ж скористатися перевіреною рецептурою курячих котлет, результат вас не розчарує, ...
При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, пере...