
Підготувати фарш перед тим, як почати смажити котлети дуже просто. Це не вимагає особливих труднощів, але важливо, щоб всі компоненти з холодильника трохи прогрілися, передають Патріоти України.
Краще м’ясо перекручувати самостійно. Достатньо підготувати кілька шматочків курячого філе, а також додати цибулину та яблуко. В цьому випадку вийде дуже соковита заготівля.
Крім цього, можна додати яйце, сіль, перець. Але це не все. Справа в тому, що є ще один компонент, який додасть легкості фаршу. Йдеться про кукурудзяний крохмаль, який не містить клейковини.
Як тільки все буде ретельно перемішано, фарш на 15 хвилин варто поставити в холодильник. Потім мокрими руками потрібно сформувати котлети і викласти на попередньо розігріту з рослиною олією сковороду.
Як тільки з’явиться рум’яна скоринка, то котлети можна перекласти на лист і накрити фольгою. Поставити в духову шафу на півгодини та запекти за температури 180 градусів. Перед подачею пишні котлети рекомендується прикрасити зеленню.
Багато хто вважає, що вживання води під час їди - це правильне розв'язання проблем з травленням. Згідно з цим популярним міфом, рідина розбавляє шлункову кислоту, уповільнюючи активність ферментів і призводячи до здуття живота. Це переконання настільки...
Нове дослідження китайських вчених показало, що дієта з періодичним обмеженням калорій може викликати значні зміни як у діяльності мозку, так і в складі кишкового мікробіому, передають Патріоти України. Це відкриття може стати ключем до ефективнішої бо...