Підготувати фарш перед тим, як почати смажити котлети дуже просто. Це не вимагає особливих труднощів, але важливо, щоб всі компоненти з холодильника трохи прогрілися, передають Патріоти України.
Краще м’ясо перекручувати самостійно. Достатньо підготувати кілька шматочків курячого філе, а також додати цибулину та яблуко. В цьому випадку вийде дуже соковита заготівля.
Крім цього, можна додати яйце, сіль, перець. Але це не все. Справа в тому, що є ще один компонент, який додасть легкості фаршу. Йдеться про кукурудзяний крохмаль, який не містить клейковини.
Як тільки все буде ретельно перемішано, фарш на 15 хвилин варто поставити в холодильник. Потім мокрими руками потрібно сформувати котлети і викласти на попередньо розігріту з рослиною олією сковороду.
Як тільки з’явиться рум’яна скоринка, то котлети можна перекласти на лист і накрити фольгою. Поставити в духову шафу на півгодини та запекти за температури 180 градусів. Перед подачею пишні котлети рекомендується прикрасити зеленню.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Але чи знаєте ви, скільки чашок кави безпечно пити щодня і коли краще її уникати? Вчені пояснюють, чому напій не варто пити у певний час дня, щоб не нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Експерти...
Лимонна вода вранці - це популярний ритуал багатьох знаменитостей, як-от Жизель Бюндхен, Дженніфер Еністон та Наомі Кемпбелл. Але чи дійсно цей простий напій приносить користь здоров’ю і красі? Експерт, доктор аюрведичної медицини Вайдья Кальян Індукур...