Ділимося простим і дуже смачним рецептом приготування курячої печінки. Гречку Ви можете використовувати ту, яка залишилася з вчорашньої вечері або обіду, передають Патріоти України.
Цибулю нарізати і обсмажити до готовності на олії. Курячу печінку( можна інший вид печінки) подрібнюємо на мясорубці або блендером до стану пюре.
Тепер змішуємо печінку з гречкою, її можна відварити спеціально для цієї страви або використовувати обіду, що залишилася.
Сметану можна не додавати, але якщо вона є в наявності краще додайте 1 ст. л (“з гіркою”), так оладки вийдуть соковитішими. Також додаємо обсмажену цибулю і перемішуємо.
Сюди ж додаємо яйця, сіль та перець за смаком. Додати розпушувач та борошно. Борошно додавайте поступово, починаючи з 1 ст. л., кількість борошна залежить від того, чим подрібнювали печінку, якщо блендером вона вийде дрібніша і борошна піде трохи більше. Приблизно потрібно 4 ложки. Консистенція повинна бути, як на оладки. Розігріваємо на сковороді трохи олії і ложкою викладаємо масу на пательню.
Смажимо до готовності з двох боків. Подаємо зі сметаною, овочами, це вже, як вам більше смакує. Смачного!
Найчастіше після того, як процес смаження млинців закінчився, на столі красується цілий стос ароматних і рум’яних смаколиків. Але, на жаль, не всі з них бувають з’їдені першого ж дня. А через добу млинці втрачають свій привабливий вигляд, і, на жаль, с...
Простий десерт зі свіжими ягодами найбільш актуальний в спекотні літні дні. Для приготування смачної страви підійдуть будь-які ягоди, яким ви віддаєте перевагу: полуниця, вишня і навіть слива, передають Патріоти України. Щоб урізноманітнити аромат і на...