Ділимося простим і дуже смачним рецептом приготування курячої печінки. Гречку Ви можете використовувати ту, яка залишилася з вчорашньої вечері або обіду, передають Патріоти України.
Цибулю нарізати і обсмажити до готовності на олії. Курячу печінку( можна інший вид печінки) подрібнюємо на мясорубці або блендером до стану пюре.
Тепер змішуємо печінку з гречкою, її можна відварити спеціально для цієї страви або використовувати обіду, що залишилася.
Сметану можна не додавати, але якщо вона є в наявності краще додайте 1 ст. л (“з гіркою”), так оладки вийдуть соковитішими. Також додаємо обсмажену цибулю і перемішуємо.
Сюди ж додаємо яйця, сіль та перець за смаком. Додати розпушувач та борошно. Борошно додавайте поступово, починаючи з 1 ст. л., кількість борошна залежить від того, чим подрібнювали печінку, якщо блендером вона вийде дрібніша і борошна піде трохи більше. Приблизно потрібно 4 ложки. Консистенція повинна бути, як на оладки. Розігріваємо на сковороді трохи олії і ложкою викладаємо масу на пательню.
Смажимо до готовності з двох боків. Подаємо зі сметаною, овочами, це вже, як вам більше смакує. Смачного!
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...
За словами представників Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF), дослідження остаточно довели: вживання алкоголю прямо пов'язане з розвитком щонайменше семи видів раку, серед яких рак грудей, печінки, кишечника, голови, шиї та ротової порожнини, пер...