
Ділимося простим і дуже смачним рецептом приготування курячої печінки. Гречку Ви можете використовувати ту, яка залишилася з вчорашньої вечері або обіду, передають Патріоти України.
Цибулю нарізати і обсмажити до готовності на олії. Курячу печінку( можна інший вид печінки) подрібнюємо на мясорубці або блендером до стану пюре.

Тепер змішуємо печінку з гречкою, її можна відварити спеціально для цієї страви або використовувати обіду, що залишилася.
Сметану можна не додавати, але якщо вона є в наявності краще додайте 1 ст. л (“з гіркою”), так оладки вийдуть соковитішими. Також додаємо обсмажену цибулю і перемішуємо.

Сюди ж додаємо яйця, сіль та перець за смаком. Додати розпушувач та борошно. Борошно додавайте поступово, починаючи з 1 ст. л., кількість борошна залежить від того, чим подрібнювали печінку, якщо блендером вона вийде дрібніша і борошна піде трохи більше. Приблизно потрібно 4 ложки. Консистенція повинна бути, як на оладки. Розігріваємо на сковороді трохи олії і ложкою викладаємо масу на пательню.

Смажимо до готовності з двох боків. Подаємо зі сметаною, овочами, це вже, як вам більше смакує. Смачного!
Для багатьох із нас аромат кави вранці є одним із найефективніших способів розпочати день. Однак коли ми тягнемося до улюбленої чашки гарячого напою, тихий голос в глибині свідомості повторює попередження про те, що кава нібито вимиває воду з організму...
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...