Ділимося простим і дуже смачним рецептом приготування курячої печінки. Гречку Ви можете використовувати ту, яка залишилася з вчорашньої вечері або обіду, передають Патріоти України.
Цибулю нарізати і обсмажити до готовності на олії. Курячу печінку( можна інший вид печінки) подрібнюємо на мясорубці або блендером до стану пюре.
Тепер змішуємо печінку з гречкою, її можна відварити спеціально для цієї страви або використовувати обіду, що залишилася.
Сметану можна не додавати, але якщо вона є в наявності краще додайте 1 ст. л (“з гіркою”), так оладки вийдуть соковитішими. Також додаємо обсмажену цибулю і перемішуємо.
Сюди ж додаємо яйця, сіль та перець за смаком. Додати розпушувач та борошно. Борошно додавайте поступово, починаючи з 1 ст. л., кількість борошна залежить від того, чим подрібнювали печінку, якщо блендером вона вийде дрібніша і борошна піде трохи більше. Приблизно потрібно 4 ложки. Консистенція повинна бути, як на оладки. Розігріваємо на сковороді трохи олії і ложкою викладаємо масу на пательню.
Смажимо до готовності з двох боків. Подаємо зі сметаною, овочами, це вже, як вам більше смакує. Смачного!
Квашена капуста – це улюблений салат осінньо-зимового періоду, який не тільки має приємні смакові якості, але й зміцнює імунітет, передають Патріоти України. Багато господинь готують його десятиліттями, але не знають однієї маленької хитрощі навіщо дод...
Мариновані печериці можуть стати ідеальним варіантом вечері, яка готується за 10 хвилин. Гриби будуть ароматними, соковитими та неймовірно смачними, передають Патріоти України. Для приготування візьміть 500 г печериць. До речі, якщо ви раптом не знали,...