Лише спробуйте! Пельмені будуть соковиті та смачні, якщо до фаршу додати цей інгредієнт

має нічого смачнішого, ніж домашні пельмені. З магазинними вони ніяк не можуть порівнятися. Особливо це стосується начинки. Коли ви ліпите самостійно, то кладете м’яса щедро, від душі. І в цей момент фарш можна зробити ще смачнішим, передають Патріоти України.

Подробиці

Від пельменів очікують, що вони будуть соковиті та з насиченим смаком. Щоб вони такими були, додайте до фаршу заморожений бульйон.

Цей простий кулінарний трюк відомий не всім. Заморозьте бульйон, а потім розкришіть його, введіть в фарш. В результаті при варінні пельменів він буде танути та робити м’ясо соковитим. А ще бульйон додасть смаку.

М’ясо можна доповнити зеленню, спеціями (часник, чорний та червоний перці, пажитник, селера). Пельмені від цього тільки стануть кращі. Смачного!

Оцінять всі! Повітряні сирні булочки, які готуються за 15 хвилин

субота, 24 травень 2025, 17:13

Сучасні господині все частіше користуються напівфабрикатами або доставкою, щоби порадувати близьких вечерею. Вся проблема у дефіциті вільного часу. Проте кулінари знають, що є простий рецепт приготування смачних м’яких булочок, передають Патріоти Украї...

Смакота! Дієтична шаурма з куркою за 20 хвилин

субота, 24 травень 2025, 12:12

Східне блюдо – шаурма чи шаверма, дуже подобається багатьом українцям. Приготувати його досить просто, а начинку можна урізноманітнити на свій смак. До неї можна додавати моркву по-корейськи, капусту, гриби, болгарський перець або різні інші овочі. Щоб...