Лише спробуйте! Пельмені будуть соковиті та смачні, якщо до фаршу додати цей інгредієнт

має нічого смачнішого, ніж домашні пельмені. З магазинними вони ніяк не можуть порівнятися. Особливо це стосується начинки. Коли ви ліпите самостійно, то кладете м’яса щедро, від душі. І в цей момент фарш можна зробити ще смачнішим, передають Патріоти України.

Подробиці

Від пельменів очікують, що вони будуть соковиті та з насиченим смаком. Щоб вони такими були, додайте до фаршу заморожений бульйон.

Цей простий кулінарний трюк відомий не всім. Заморозьте бульйон, а потім розкришіть його, введіть в фарш. В результаті при варінні пельменів він буде танути та робити м’ясо соковитим. А ще бульйон додасть смаку.

М’ясо можна доповнити зеленню, спеціями (часник, чорний та червоний перці, пажитник, селера). Пельмені від цього тільки стануть кращі. Смачного!

ТОП-4 поради, як зберегти вітаміни в процесі приготування їжі

субота, 12 квітень 2025, 11:12

Сьогодні багато хто намагається спрощувати процес приготування їжі, через що втрачається частина корисних та поживних речовин, передають Патріоти України. Врахуйте кілька порад, які допоможуть зберегти вітаміни під час приготування. 1.Замочування овочі...

Є секрет! Як продовжити термін зберігання фруктів та овочів

субота, 12 квітень 2025, 10:13

Не всі овочі та фрукти зберігають свіжість навіть у холодильнику. Підкоряючись законам природи, з часом вони в’януть, сохнуть, а деякі навіть гниють, передають Патріоти України. Як продовжити термін їх зберігання, навіть якщо вони виявилися оброблені, ...