Страва цікава, ситна і мега-апетитна. Такі фрикадельки полюблять як дорослі, так і діти, передають Патріоти України.
Готуються вони без всяких проблем і знадобиться зовсім небагато часу. Рекомендую кожній господині взяти цей рецепт на замітку. Розбавляйте своє буденне меню такою смакотою.
Необхідні інгредієнти
В першу чергу в окрему ємність відправляємо фарш.
Кришимо Фету і перекладаємо до фаршу.
Додаємо суху зелень, сіль і мелений чорний перець за смаком. Добре перемішуємо.
У вогнетривку форму вливаємо томатний сік.
Формуємо маленькі фрикадельки і відправляємо сюди.
Ставимо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 30-35 хвилин.
Після закінчення потрібного часу страва готова і її гарячою можна подавати до столу з улюбленим гарніром.
Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви. Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною, передають Патріоти України. У чому поля...
Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...