Страва цікава, ситна і мега-апетитна. Такі фрикадельки полюблять як дорослі, так і діти, передають Патріоти України.
Готуються вони без всяких проблем і знадобиться зовсім небагато часу. Рекомендую кожній господині взяти цей рецепт на замітку. Розбавляйте своє буденне меню такою смакотою.
Необхідні інгредієнти
В першу чергу в окрему ємність відправляємо фарш.
Кришимо Фету і перекладаємо до фаршу.
Додаємо суху зелень, сіль і мелений чорний перець за смаком. Добре перемішуємо.
У вогнетривку форму вливаємо томатний сік.
Формуємо маленькі фрикадельки і відправляємо сюди.
Ставимо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 30-35 хвилин.
Після закінчення потрібного часу страва готова і її гарячою можна подавати до столу з улюбленим гарніром.
Зварити курячий бульйон - майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передают...
Господині часто змінюють рецепти під свої смаки та уподобання, передають Патріоти України. Це надає стравам нового «звучання» та допомагає вдосконалити смак. Традиційна рецептура в доповненні з експериментами — основа вдалих кулінарних рішень. Про одне...