Ви можете брати будь-яку рибу, яку любите, і цей маринад є універсальним, можна сказати, класичним, для швидкого і смачного маринування. Беріть відразу подвійну порцію рибки, оскільки вона зникне зі столу в одну мить, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. У літрі води розчиняємо цукор, сіль, спеції. Ставимо на вогонь, чекаємо закипання і кип'ятимо рівно 30 секунд, знімаємо і охолоджуємо до кімнатної температури, інформує Ukr.Media.
2. Тим часом підготуємо рибу: відриваємо голову і видаляємо нутрощі, промиваємо.
3. У готовий маринад додаємо оцет, потім отриманим маринадом заливаємо рибу. Відправляємо в холодильник на добу (або на 15 годин, якщо ви любите малосольну).
4. Через добу риба готова. Промиваємо її від маринаду під проточною водою. Цибулю нарізаємо, як вам більше подобається. Додаємо до неї 2 ч.л. цукру, 1 ч. л. солі, 1 ст. л. оцту 9 %, перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
5. У риби витягуємо хребет, укладаємо перший шар в заздалегідь підготовлену тару.
6. Пересипаємо рибу замаринованою цибулею і додаємо пару столових ложок олії. Продовжуємо, поки не закінчиться вся риба.
Смачна малосольна рибка готова, можна подавати до столу. Смачного!
Детальніше про те, як смачно замаринувати і отримати малосольну рибу, дивіться у відео:
Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...
Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...