Ви можете брати будь-яку рибу, яку любите, і цей маринад є універсальним, можна сказати, класичним, для швидкого і смачного маринування. Беріть відразу подвійну порцію рибки, оскільки вона зникне зі столу в одну мить, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. У літрі води розчиняємо цукор, сіль, спеції. Ставимо на вогонь, чекаємо закипання і кип'ятимо рівно 30 секунд, знімаємо і охолоджуємо до кімнатної температури, інформує Ukr.Media.
2. Тим часом підготуємо рибу: відриваємо голову і видаляємо нутрощі, промиваємо.
3. У готовий маринад додаємо оцет, потім отриманим маринадом заливаємо рибу. Відправляємо в холодильник на добу (або на 15 годин, якщо ви любите малосольну).
4. Через добу риба готова. Промиваємо її від маринаду під проточною водою. Цибулю нарізаємо, як вам більше подобається. Додаємо до неї 2 ч.л. цукру, 1 ч. л. солі, 1 ст. л. оцту 9 %, перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
5. У риби витягуємо хребет, укладаємо перший шар в заздалегідь підготовлену тару.
6. Пересипаємо рибу замаринованою цибулею і додаємо пару столових ложок олії. Продовжуємо, поки не закінчиться вся риба.
Смачна малосольна рибка готова, можна подавати до столу. Смачного!
Детальніше про те, як смачно замаринувати і отримати малосольну рибу, дивіться у відео:
Серцево-судинні захворювання залишаються головною причиною смертності. Атеросклероз і гіпертонія можуть призвести до інфарктів і інсультів, тому профілактика життєво важлива, передають Патріоти України. Правильне харчування, фізична активність і включе...
З настанням сезону застуди та грипу багато хто починає активно вживати вітамін С, мед або напої з лимоном та імбиром, сподіваючись підсилити імунну систему. Але експерти попереджають: справжній захист організму залежить не від одного продукту чи добавк...