Лише спробуйте! Рецепт соковитого і ароматного шашлику

Впевнені, що у вас є сімейний рецепт, за яким ви завжди готуєте шашлик. Але ми пропонуємо вам трохи поекспериментувати і спробувати приготувати шашлик зі свинини за рецептом шеф-кухаря.

Як приготувати ароматний і соковитий свинячий шашлик, знає шеф-кухар Queen Country Club — Віталій Купрійчук. Він поділився простим рецептом, яким ви можете скористатися і потішити своїх рідних та друзів смачно приготованим м'ясом.

Інгредієнти:

  • свинячий ошийок — 1 кг
  • цибуля ріпчаста (велика) — 4 шт.
  • сванська сіль — 1 ч.л.
  • базилік зелений — 4 гілочки
  • мінеральна вода — 0.6 л
  • перець чорний (велико-мелений) — 0.5 ч.л.
  • олія соняшникова — 3 ст.л.

Приготування:

1. М'ясо нарізаємо шматочками 4х4 см, цибулю нарізаємо кільцями і вичавлюємо його в м'ясо. Потім додаємо всі спеції і соняшникову олію, гарненько все перемішуємо.

2. Потім нам потрібно добре пом'яти базилік, щоб він почав виділяти сік і аромат, додаємо мінеральну воду.

3. Залишаємо м'ясо на ніч у холодильнику і даємо смакам подружитися між собою.

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 18:45

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...

Перестаньте варити рис у воді: Новий метод робить його шалено смачним

неділя, 6 липень 2025, 17:30

Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...