
Впевнені, що у вас є сімейний рецепт, за яким ви завжди готуєте шашлик. Але ми пропонуємо вам трохи поекспериментувати і спробувати приготувати шашлик зі свинини за рецептом шеф-кухаря.
Як приготувати ароматний і соковитий свинячий шашлик, знає шеф-кухар Queen Country Club — Віталій Купрійчук. Він поділився простим рецептом, яким ви можете скористатися і потішити своїх рідних та друзів смачно приготованим м'ясом.
1. М'ясо нарізаємо шматочками 4х4 см, цибулю нарізаємо кільцями і вичавлюємо його в м'ясо. Потім додаємо всі спеції і соняшникову олію, гарненько все перемішуємо.
2. Потім нам потрібно добре пом'яти базилік, щоб він почав виділяти сік і аромат, додаємо мінеральну воду.
3. Залишаємо м'ясо на ніч у холодильнику і даємо смакам подружитися між собою.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...