Лише спробуйте! Рецепт соковитого і ароматного шашлику

Впевнені, що у вас є сімейний рецепт, за яким ви завжди готуєте шашлик. Але ми пропонуємо вам трохи поекспериментувати і спробувати приготувати шашлик зі свинини за рецептом шеф-кухаря.

Як приготувати ароматний і соковитий свинячий шашлик, знає шеф-кухар Queen Country Club — Віталій Купрійчук. Він поділився простим рецептом, яким ви можете скористатися і потішити своїх рідних та друзів смачно приготованим м'ясом.

Інгредієнти:

  • свинячий ошийок — 1 кг
  • цибуля ріпчаста (велика) — 4 шт.
  • сванська сіль — 1 ч.л.
  • базилік зелений — 4 гілочки
  • мінеральна вода — 0.6 л
  • перець чорний (велико-мелений) — 0.5 ч.л.
  • олія соняшникова — 3 ст.л.

Приготування:

1. М'ясо нарізаємо шматочками 4х4 см, цибулю нарізаємо кільцями і вичавлюємо його в м'ясо. Потім додаємо всі спеції і соняшникову олію, гарненько все перемішуємо.

2. Потім нам потрібно добре пом'яти базилік, щоб він почав виділяти сік і аромат, додаємо мінеральну воду.

3. Залишаємо м'ясо на ніч у холодильнику і даємо смакам подружитися між собою.

А ви це знали? Три страви, які не можна їсти гарячими

понеділок, 10 листопад 2025, 16:30

Щоб не мати проблем зі шлунком й не набрати більшу кількість калорій, деякі страви краще вживати охолодженими, передають Патріоти України. Фахівці з правильного харчування наполегливо не рекомендують їсти гарячими макарони, картоплю та рис, повідомляє ...

Це така смакота! Пончики з курячої печінки

понеділок, 10 листопад 2025, 9:45

Пончики бувають не лише солодкі, а й із сочевиці та навіть із курячої печінки. Печінкові пончики - це так смачно! А готувати їх дуже просто та легко. Напевно, такої смакоти ви ніколи не куштували. І це тим більше привід їх приготувати, передають Патріо...