
Рецепт не маринування огірків, не соління, а просто заготовки. Для цієї заготовки йдуть всі нестандартні огірки, які переросли, всякі гачки. Використовувати цю заготовку можна для розсольнику, олів'є, овочевого рагу, вінегрету, та куди завгодно, скрізь де потрібно різати огірки, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Заготівля дуже смачна на всі випадки життя.
Інгредієнти
Виходить 8 банок, банки по 450 грам.
Приготування
1. Нарізаємо огірки кубиками, нарізуйте так, як любите і складаємо в тазик.
2. Засипаємо сіль, цукор, оцет і перемішуємо. Залишаємо маринуватися приблизно 2 години (можна поставити на ніч у холодильник). По закінченню цього часу, огірки повинні дати достатньо соку (повинні бути повністю покриті соком).
3. Відправляємо тазик на газову плиту. І тушкуємо їх поки не з'явиться оливковий колір, приблизно 15 хвилин.
4. Зменшуємо газ на мінімум і починаємо огірочки розкладати в стерилізовані банки. Намагаємося в банку складати якомога більше, а потім зверху заливаємо розсіл. Закриваємо кришкою і перевертаємо в верх дном. Укутувати їх не можна, просто покладіть зверху полотенечко.
Подробиці дивіться у відео.
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...