Рулет з кабачків - дуже просто і смачно. Такий кабачковий рулет ніколи не набридає, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Натираємо кабачки на дрібну терку. Додаємо сіль і видаляємо за допомогою сита рідину, що утворилася.
Нарізаємо соломкою шпинат і з'єднуємо його з натертими кабачками. Також до даної суміші додаємо яйця, перець, муку і все гарно перемішуємо.
Беремо силіконовий коврик-деко і рівномірно розподіляємо по ньому приготовлену масу. Відправляємо в розігріту на 180 градусів духовку на 25 хвилин.
В окремій ємності змішуємо натертий на терку твердий сир, вершковий сир, майонез, часник (видавлений через прес) і гарно все перемішуємо до однорідної консистенції. Помідори нарізаємо соломкою.
Дістаємо з духовки наші запечені кабачки і акуратно знімаємо з дека.
Беремо сирно-часникову начинку і розподіляємо її по нашій заготовці. Зверху рівномірно розкладаємо нарізані помідори і закручуємо рулетик за допомогою харчової плівки.
Відправляємо закуску на 1 годину в холодильник. Смачного! Подробиці дивіться в короткому відео:
Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...