Рулет з кабачків - дуже просто і смачно. Такий кабачковий рулет ніколи не набридає, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Натираємо кабачки на дрібну терку. Додаємо сіль і видаляємо за допомогою сита рідину, що утворилася.
Нарізаємо соломкою шпинат і з'єднуємо його з натертими кабачками. Також до даної суміші додаємо яйця, перець, муку і все гарно перемішуємо.
Беремо силіконовий коврик-деко і рівномірно розподіляємо по ньому приготовлену масу. Відправляємо в розігріту на 180 градусів духовку на 25 хвилин.
В окремій ємності змішуємо натертий на терку твердий сир, вершковий сир, майонез, часник (видавлений через прес) і гарно все перемішуємо до однорідної консистенції. Помідори нарізаємо соломкою.
Дістаємо з духовки наші запечені кабачки і акуратно знімаємо з дека.
Беремо сирно-часникову начинку і розподіляємо її по нашій заготовці. Зверху рівномірно розкладаємо нарізані помідори і закручуємо рулетик за допомогою харчової плівки.
Відправляємо закуску на 1 годину в холодильник. Смачного! Подробиці дивіться в короткому відео:
Цільнозернове борошно – незамінний продукт для всіх, хто хоче харчуватися правильно. Це корисно, і ми впевнені, що ви спечете з нього чимало смачних штук, але далі піде мова, як правильно його використовувати і зберігати, передають Патріоти України. Зе...
Існує безліч рецептів яблучного пирога, але цей, безсумнівно, вам повинен сподобатися. Пиріг вологий, сочний і оригінальний, що робить його особливим на смак, передають Патріоти України. Для тіста. Для начинки. Верх. Яблучний пиріг готовий! Смакуйте із...