Лише спробуйте! Салат з курячим філе - смачно настільки, що не вистачає слів

Куряче філе є надто дієтичним. Кажуть, що його треба вміти готувати, щоб воно було соковитим та апетитним. Доля істини в цьому є, але найкраще воно смакує у салатах. Нейтральний смак філе добре поєднується із іншими інгредієнтами та заправкою, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам знадобиться наступний перелік:

  • листовий салат (найкраще «Айсберг»);
  • помідори;
  • твердий сир;
  • куряче філе;
  • сіль;
  • майонез;
  • сметана;
  • гірчиця.

Приготування

Цей салат зручний тим, що в ньому не треба дотримуватись чітких пропорцій. Ви можете зробити на свій смак та потрібну кількість. В будь-якому випадку це буде смачно.

Салатне листя порвіть на шматки. Відваріть куряче філе, охолодіть та наріжте на кубики. Якщо у вас помідори чері, розріжте їх навпіл. Більші томати просто наріжте також на кубики. Щоб сир краще розподілився в салаті, натріть його на тертці.

Зробіть заправку із сметани, майонезу та гірчиці. Посоліть злегка салат та залийте заправкою. Швидкий салат з курячим філе готовий. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Що додати в тушковане м’ясо, щоб підлива була густа

середа, 21 травень 2025, 8:15

Тушкуєте м’ясо і хочете, щоб підлива до гарніру була густою? Пригадайте для себе спосіб, який же бабусі використовували під час приготування страв. Не завжди була можливість загустити страву великою кількістю овочів, тому й вдавалися до такої хитрості,...

Господиням на замітку! Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

середа, 21 травень 2025, 7:12

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...