Досвідчені кулінари назвали головний секрет ідеального картопляного пюре, передають Патріоти України.
Без дотримання цього правила не вдасться приготувати шикарну страву. І навіть таємні інгредієнти не надто допоможуть.
Все залежить від картопляних бульб, з яких готується страва. Важливим є рівень вмісту в картоплі крохмалю. Ніжний та повітряний гарнір виходить із картоплі, у якій високий вміст крохмалю.
Кухарі користуються простим трюком, за допомогою якого можна легко визначити “крохмальність” продукту.
Для цього бульбу потрібно розрізати на половинки і спробувати з’єднати їх, потерши один об одного. Якщо картоплина сильно «склеюється», та так, що її можна підняти лише за один бік, в такій картоплі крохмалю багато. Пюре вийде шикарне.
Слід зазначити, що пюре можна приготувати з будь-якої картоплі. Тому якщо в бульбах мало крохмалю, то це не привід для того, щоб відмовлятися від приготування улюбленого гарніру.
Котлети – це універсальна м’ясна страва, яка відмінно підійде для обіду або вечері, передають Патріоти України. Основний плюс полягає в тому, що вона чудово поєднується з різними гарнірами та овочевими салатами. Крім того, готуються котлети дуже просто...
Оцет – незамінний продукт у кулінарії, який додають під час приготування різноманітних страв. Але при цьому далеко не кожна господиня знає, що оцет слід додавати під час варіння картоплі, передають Патріоти України. Особливо актуальним є такий спосіб, ...