Суп з грибами на обід — чудова ідея, для якої є кілька кулінарних секретів. Ви можете готувати страву з будь-якими грибами, але підсилити аромат в будь-якому випадку доведеться. Підкажемо секрет, як це краще зробити, передають Патріоти України.
Який секретний інгредієнт треба додати? Звичайно, вам знадобляться сушені гриби. Саме вони здатні створити неймовірно концентрований смак та насичений аромат.
Якщо ви готуєте суп з лісовими грибами, в них більше смаку, а от печериці чи гливи бідніші в цьому плані. Отже, візьміть трохи сушених грибів, перемеліть їх в порошок, а потім просто додайте в суп.
Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...
Наш щоденний раціон часто переповнений продуктами, які містять вуглеводи, – від хліба та макаронів до солодощів і снеків. Попри те, що вони є основним джерелом енергії для організму, надмірне їх споживання може мати неприємні наслідки для здоров’я, пер...