Суп з грибами на обід — чудова ідея, для якої є кілька кулінарних секретів. Ви можете готувати страву з будь-якими грибами, але підсилити аромат в будь-якому випадку доведеться. Підкажемо секрет, як це краще зробити, передають Патріоти України.
Який секретний інгредієнт треба додати? Звичайно, вам знадобляться сушені гриби. Саме вони здатні створити неймовірно концентрований смак та насичений аромат.
Якщо ви готуєте суп з лісовими грибами, в них більше смаку, а от печериці чи гливи бідніші в цьому плані. Отже, візьміть трохи сушених грибів, перемеліть їх в порошок, а потім просто додайте в суп.
Якщо ви просто вимкнете вогонь плити, знімете каструлю, відкриєте кришку і перекладете кашу в тарілку, не дивуйтеся, що смак страви вийде зовсім не таким насиченим як хотілося б, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Кухарі радять не поспішат...
Перед готуванням круп, зазвичай їх попередньо варто промити. Але не всі господині знають та дотримуються цього правила. А про промивання гарячою водою – зовсім невідомо, передають Патріоти України. Та все ж таки етап попередньої обробки шляхом промиван...