Суп з грибами на обід — чудова ідея, для якої є кілька кулінарних секретів. Ви можете готувати страву з будь-якими грибами, але підсилити аромат в будь-якому випадку доведеться. Підкажемо секрет, як це краще зробити, передають Патріоти України.
Який секретний інгредієнт треба додати? Звичайно, вам знадобляться сушені гриби. Саме вони здатні створити неймовірно концентрований смак та насичений аромат.
Якщо ви готуєте суп з лісовими грибами, в них більше смаку, а от печериці чи гливи бідніші в цьому плані. Отже, візьміть трохи сушених грибів, перемеліть їх в порошок, а потім просто додайте в суп.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...