Спекотного літа не хочеться вживати гарячий суп. Хорошим виходом із цієї ситуації є приготування холодного різновиду цієї страви. Ідеальний варіант – це окрошка, передають Патріоти України.
Приготувати її дуже легко: достатньо подрібнити овочі, ковбасу та яйця, а потім залити цю масу кефіром або несолодким квасом.
Проте є проблема: багато людей надто часто готують окрошку у літній період. У результаті смак страви згодом перестає сприйматися як яскравий. Більше того, страва може просто набриднути людині. Втім, один простий інгредієнт кардинально змінить ситуацію.
Змінити смак окрошки на краще допоможе популярна пряність – хмелі-сунелі. У тарілку, наповнену готовою стравою, достатньо додати одну щіпку цієї приправи.
Результат приємно здивує: страва набуде неймовірного смаку. Від такої окрошки будуть в захваті навіть ті, кому раніше страва не подобалася.
Втім, ефект пояснюється досить просто: хмелі-сунелі складається з чималої кількості прянощів, кожна з яких чудово поєднується з овочевими, м’ясними та яєчними компонентами окрошки.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...