Спекотного літа не хочеться вживати гарячий суп. Хорошим виходом із цієї ситуації є приготування холодного різновиду цієї страви. Ідеальний варіант – це окрошка, передають Патріоти України.
Приготувати її дуже легко: достатньо подрібнити овочі, ковбасу та яйця, а потім залити цю масу кефіром або несолодким квасом.
Проте є проблема: багато людей надто часто готують окрошку у літній період. У результаті смак страви згодом перестає сприйматися як яскравий. Більше того, страва може просто набриднути людині. Втім, один простий інгредієнт кардинально змінить ситуацію.
Змінити смак окрошки на краще допоможе популярна пряність – хмелі-сунелі. У тарілку, наповнену готовою стравою, достатньо додати одну щіпку цієї приправи.
Результат приємно здивує: страва набуде неймовірного смаку. Від такої окрошки будуть в захваті навіть ті, кому раніше страва не подобалася.
Втім, ефект пояснюється досить просто: хмелі-сунелі складається з чималої кількості прянощів, кожна з яких чудово поєднується з овочевими, м’ясними та яєчними компонентами окрошки.
Голландський сир вважається одним із найпопулярніших у світі. Його ніжна текстура, насичений смак і аромат роблять його улюбленцем багатьох гурманів. Але на ринку з’являється дедалі більше підробок, тому важливо знати, як відрізнити справжній продукт в...
Сніданок задає тон всьому дню, тому важливо обирати продукти, що підтримують здоров’я та енергію. На жаль, деякі звичні страви можуть, навпаки, завдати шкоди організму, якщо їсти їх регулярно, передають Патріоти України. Дієтологи виділили кілька проду...