
Смак популярного завдяки доступності продуктів та легкості приготування салату може розкритися для вас з нових сторін при додаванні незвичайного компонента. Багато господинь, що люблять експерименти, додають до нього столову ложку молока і чайну ложку цукру. Такі нетрадиційні складові дозволяють зробити смак страви м’якшим та ніжнішим, передають Патріоти України.
Подробиці
Крім цього, у приготуванні вінегрету є ще кілька секретів:
- Щоб усі компоненти не пофарбувалися в один колір через буряки, цей коренеплід слід додавати в тарілку останнім: так блюдо залишиться різнобарвним навіть після перемішування;
- Смак салату буде більш насиченим, якщо необхідні для його приготування овочі відварити в шкірці;
- Якщо ви не хочете, щоб цибуля перебивала всі інші інгредієнти, перед тим як відправити її в салат, замочіть овоч з різким смаком у маринаді з додаванням оцту;
- Оскільки вінегрет – холодний салат, то й усі продукти, що входять до його складу, мають бути попередньо охолоджені.Смак популярного завдяки доступності продуктів та легкості приготування салату може розкритися для вас з нових сторін при додаванні незвичайного компонента. Багато господинь, що люблять експерименти, додають до нього столову ложку молока і чайну ложку цукру. Такі нетрадиційні складові дозволяють зробити смак страви м’якшим та ніжнішим.
Подробиці
Крім цього, у приготуванні вінегрету є ще кілька секретів:- Щоб усі компоненти не пофарбувалися в один колір через буряки, цей коренеплід слід додавати в тарілку останнім: так блюдо залишиться різнобарвним навіть після перемішування;
- Смак салату буде більш насиченим, якщо необхідні для його приготування овочі відварити в шкірці;
- Якщо ви не хочете, щоб цибуля перебивала всі інші інгредієнти, перед тим як відправити її в салат, замочіть овоч з різким смаком у маринаді з додаванням оцту;
- Оскільки вінегрет – холодний салат, то й усі продукти, що входять до його складу, мають бути попередньо охолоджені.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі
Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...