Вінегрет можна сміливо відносити до найпопулярніших страв, тому що з простих та дешевих продуктів можна приготувати неймовірно смачний салат. Незважаючи на той факт, що вінегрет є класичною стравою з рецептурою і списком інгредієнтів, салат завжди можна доопрацювати і трансформувати на свій смак. Завдяки таким кулінарним експериментам страва виходить цікавою та незвичайною, передають Патріоти України.
Завдяки цьому компоненту салат вийде яскравішим і пікантним. Зелена цибуля чудово поєднується з іншими овочами, а також надає страві нового відтінку смаку.
Тому у вінегрет можна сміливо додавати зелену цибулю.
Завдяки цьому продукту страва вийде більш ситною та корисною. Можна додавати як консервовану квасолю, так і відварену.
У продукту нейтральний смак, тому квасоля відмінно “впишеться” до решти компонентів.
Багато кулінарів додають у вінегрет зелений горошок, тому що він стає яскравим акцентом у цьому салаті. У продукту приємний смак, який зможе зробити страву ще цікавішою.
Якщо у вас залишилися запаси на зиму, то саме час використовувати їх за призначенням. Вінегрет із маринованими грибами стане справжньою окрасою будь-якого столу.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...