Цей простий кулінарний трюк зробить зі звичайних пельменів справжній кулінарний шедевр, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Напевно, немає такої людини на світі, яка б не варила хоч раз у житті пельмені. Бо вони не лише смачні, а й швидко та просто готуються. Із варінням пельменів може впоратися навіть дитина. А щоб страва вийшла в рази смачною, професійні кухарі, як пише ресурс useti.org.ua, поділилися секретним трюком, який допоможе перетворити звичайні напівфабрикати на справжній кулінарний шедевр.
Тут все просто, професійні кухарі рекомендують додавати під час варіння пельменів додаткову порцію води.
Спочатку налийте в каструлю необхідну кількість води для варіння пельменів і поставте на плиту. Коли вода нагріється, кидайте пельмені. Однак у теплу воду можна кидати лише заморожені напівфабрикати.
Щойно закипить вода, добре перемішайте пельмені. Коли вони спливуть, треба скористатися лайфгаком – створити різкий перепад температури. Що треба зробити? Насипте в каструлю склянку холодної води. Однак робіть це поступово, не можна одразу заливати всю воду.
Після того, як ви додасте холодну воду, зачекайте другого закипання. Через декілька хвилин пельмені будуть готові. Після такого трюку страва буде неймовірно смачною, м’ясо добре провариться, а тісто стане надзвичайно м’яким і ніжним.Цей простий кулінарний трюк зробить зі звичайних пельменів справжній кулінарний шедевр.
Напевно, немає такої людини на світі, яка б не варила хоч раз у житті пельмені. Бо вони не лише смачні, а й швидко та просто готуються. Із варінням пельменів може впоратися навіть дитина. А щоб страва вийшла в рази смачною, професійні кухарі, як пише ресурс useti.org.ua, поділилися секретним трюком, який допоможе перетворити звичайні напівфабрикати на справжній кулінарний шедевр.
Тут все просто, професійні кухарі рекомендують додавати під час варіння пельменів додаткову порцію води.
Спочатку налийте в каструлю необхідну кількість води для варіння пельменів і поставте на плиту. Коли вода нагріється, кидайте пельмені. Однак у теплу воду можна кидати лише заморожені напівфабрикати.
Щойно закипить вода, добре перемішайте пельмені. Коли вони спливуть, треба скористатися лайфгаком – створити різкий перепад температури. Що треба зробити? Насипте в каструлю склянку холодної води. Однак робіть це поступово, не можна одразу заливати всю воду.
Після того, як ви додасте холодну воду, зачекайте другого закипання. Через декілька хвилин пельмені будуть готові. Після такого трюку страва буде неймовірно смачною, м’ясо добре провариться, а тісто стане надзвичайно м’яким і ніжним.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...