У кожної господині знайдеться гречана крупа і трохи картоплі, зазначають Патріоти України.
Підготуємо продукти:
Зваримо гречку і картоплю до їх повного приготування. Для крупи дотримуємося пропорцію 1: 2. Обсмажуємо подрібнену цибулю. Часник пропускаємо через землянку.
З картоплі робимо пюре. В окремому посуді, змішуємо всі інгредієнти. Руками формуємо котлети будь-якої форми. Обвалюємо у сухарях і смажимо на сковороді до готовності.
Спочатку складаємо їх на паперові серветки, щоб пішов зайвий жир. Потім перекладаємо на тарілку.
Буде набагато смачніше, якщо зробити до таких котлет спеціальний соус. Візьміть 100 грам сметани, чайну ложку гірчиці, часник, зелень, сіль, перець і все змішайте.
Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви. Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною, передають Патріоти України. У чому поля...
Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...