У кожної господині знайдеться гречана крупа і трохи картоплі, зазначають Патріоти України.
Підготуємо продукти:
Зваримо гречку і картоплю до їх повного приготування. Для крупи дотримуємося пропорцію 1: 2. Обсмажуємо подрібнену цибулю. Часник пропускаємо через землянку.
З картоплі робимо пюре. В окремому посуді, змішуємо всі інгредієнти. Руками формуємо котлети будь-якої форми. Обвалюємо у сухарях і смажимо на сковороді до готовності.
Спочатку складаємо їх на паперові серветки, щоб пішов зайвий жир. Потім перекладаємо на тарілку.
Буде набагато смачніше, якщо зробити до таких котлет спеціальний соус. Візьміть 100 грам сметани, чайну ложку гірчиці, часник, зелень, сіль, перець і все змішайте.
Чашка ароматної кави вранці для багатьох людей є одним з перевірених способів розпочати день. Вчені виявили, що кофеїн покращує пильність та реакцію, передають Патріоти України. Крім того, у дослідженнях канадських вчених йдеться про те, що кофеїн спри...
Не знаєте, що приготувати на обід? Гороховий суп - безпрограшний варіант, особливо якщо додати до нього копчені ребра. Саме вони надають страві глибокого, насиченого смаку та виразного аромату, передають Патріоти України з посиланням на. Рецептом поділ...