У кожної господині знайдеться гречана крупа і трохи картоплі, зазначають Патріоти України.
Підготуємо продукти:
Зваримо гречку і картоплю до їх повного приготування. Для крупи дотримуємося пропорцію 1: 2. Обсмажуємо подрібнену цибулю. Часник пропускаємо через землянку.
З картоплі робимо пюре. В окремому посуді, змішуємо всі інгредієнти. Руками формуємо котлети будь-якої форми. Обвалюємо у сухарях і смажимо на сковороді до готовності.
Спочатку складаємо їх на паперові серветки, щоб пішов зайвий жир. Потім перекладаємо на тарілку.
Буде набагато смачніше, якщо зробити до таких котлет спеціальний соус. Візьміть 100 грам сметани, чайну ложку гірчиці, часник, зелень, сіль, перець і все змішайте.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...